Onsdag.



Nu blir det frukost efter en härlig morgonpromenad i det fina vädret, nästan så att det var på gränsen till varmt ute =) Mycket som ska göras i dag. Efter frukosten blir det mer städning och mer packning, mamma kommer med fler lådor sen. Tänk att hela ens liv får plats i ett par lådor :P Mina naglar ska fixas, äntligen. Väntar aldeles för länge med det. Elektra ska städas och Loka ska tränas. Nu måste vi sätta i gång på allvar, bara en månad till vår hkl spårdebut. Måste läsa på reglerna, noga :P

I går blev det uppletande, Annelie la ut både vantar och leksaker. Jag blev glatt överraskad att hon hittade allt hon skulle och jättesnabbt. Innan tog hon inte saker som andra hade lagt ut, så glad jag blir. Nu är det bara det förbaskade framåtsändandet som är kvar! Och Karin bjöd på god tårta!


 



Kommentarer
Postat av: Anna

jadå, det är fint med mig, tack för att du frågar :)



Visst är det en märklig känsla hur man kan plocka ner allt man äger och har, sånt man tycker mkt om i ett antal lådor och bara flytta sitt liv!?



Nja, hinner inte nu på fredag, men du vill inte prova på kombin ikväll? det är ett bra pass :)

2009-03-04 @ 10:22:39
URL: http://hjarterdam.blogg.se/
Postat av: Anna

Hur kommer det sig att det visning så snabbt då? Ni får väl bo kvar tiden ut? Eller ni vil kanske inte?! Det går bra i klassen, man det tar lite tid att verkligen lära känna klassen och planera bra lektioner.



Afrikansk dans säger du?! Ja, det kan vi väl prova, brukar vara jättekul :) Kram

2009-03-04 @ 10:47:42
URL: http://hjarterdam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0