Söndag.Gårdagens tävling slutade med en nolla även denna gång, men poängen blir bara bättre och bättre :P Men hade varit roligt om vi klarat det någon gång...
Efter det var det bara till att kasta sig in i duschen och i väg till pappas kalas en liten stund för att sedan hämta Karin och in till klubben igen för ett litet julbord/35 års jubileum. Efter det åkte vi vidare till Grand.

Ett stort GRATTIS till Karin, Fox och lilla Mara för sina förstapris i går!!

Tävlingsresultatet:

Sittande i grupp: 10
Platsliggande: 9,5
Fritt följ: 8
Sättande: 0!!!!!
Inkallning: 9
Rutan: 9
Apportering med hopp: 7
Metallapport: 9
Vittring: 5
Fjärrdirigering: 7,5

SUMMA: 232p  2:a pris på tredje plats
Lite lite lite snö.


 

Elekras julbord.
Vaknade nyss, kom hem kl 4 med bussen från Båstad. Här är lite bilder från julbordet.
Farmor & FarfarLite halvdåliga bilder från sohowen med Sanna, Shirley och Sonja. På väge hem drog pappa i gång allsång i bakre delen av bussen som slutade med att han och tre till sjöng non stop i två timmar!! Hela vägen hem.Min Lördag.Så här fint kan det se ut en Lördagsmorgon på Netto, innan vi släppt in kunderna.


 
 


Snart blir det bussresa till Båstad och Hasseslada för julbord med Elektra.
Värme.
Nu är det bestämt att sommarens resa går till Djerba i Tunisien. Får se hur många gånger det hinner ändras :P


Härliga Miami

 

 

Frukost.
Efter en blåsig joggingtur i skogen med Loka så blir det en sen frukost och såklart
Hem Till Gården.


Vardagsmys.Med årets första pepparkaksgris och lite glögg =)


 
 

Söndag.Övergav Karin och Malena  på planen när regnet öste ner som mest, mycket mysigare med en kopp varm choklad och en filt =) Spåret gick så bra så, fast en pinne fattigare.

Tänkte börja läsa lite i min nya bok nu,
Mistaken Identity.Snor lite eller nästan hela min systers inlägg:

Visste ni att det fortfarande är lagligt för perversa folk att utnyttja djur för sexuella övergrepp?
Det finns ingen som helst anledning till att detta skulle vara lagligt!
Att politikerna inte redan har fattat det är lika sjukt det. Ännu sjukare är det att det finns nätverk för folk som håller på med detta sjuka! Djur kan inte föra sin egen talan, så vi måste göra det åt dem.

Jag har skrivit på namnlistan, för jag vill vara med om att stoppa övergrepp mot djur.

Skriv på namnlistan till Jordbruksministern här!

Tisdag.
En bild till från tävlingenSöndag.
 Det blev en del bilder denna gången.
Tävlingen slutade med ett 2:a pris på en 2:a plats. Bättre och bättre, nästa gång klarar vi det!!   =)

09:00
På väg till Osby.


 

Karin & Fox.


 


 

 

 
Resultatet

Karin & Fox  =)


 

 
Hemfärd...
Torsdag.
Stänger för tredje gången själv i kväll =s Får hoppas på att jag inte låser inne någon.
Loka gjorde en sån finfin ruta i morse på träningen, så glad jag blir! Hoppas vi klarar det denna gången, vill börja träna på brukset nu. Lite roligare. Har redan börjat lite smått med framåtsändandet i dag, vilket hon fattar lite lite av.

I morgon blir det tacos och en massa chips och dipp med Karin!    =)Hur du handlar i matvaruaffärer.
Det blev ingen Egyptenresa :(    De ställde in alla flyg till Egypten i sommar. Får se vart det bär nu då.

Detta stod på en lapp i fikarummet.


Hur du handlar i matvaruaffärer.

Regel nr 1.
När du står i kön till snabbmatskassan, försäkra dig om att alla varor är inslagna i kassan och nerpackade i kassar innan du börjar söka efter plånboken.

Regel nr 2.
När du står i kön till Max-10-varor-kassan och har mellan 12-20 varor, fråga alltid expediten om det är okej. Om han säger ja, kommer människorna bakom dig i kön att bli arga på HONOM, inte på dig. Om han säger nej, så kan du bli arg på honom. i vilket fall som helst vinner du!

Regel nr 3.
Spara alla femtioöringar och lägg dem i botten av din handväska. Detta så att du, när du står i kön till kassan, slipper bli generad över att stå länge och söka efter dem

Regel nr 4.
Tala ALLTID om för expediten skälet till varför du väljer plastkasse eller papperskasse. Expediter är av naturen väldigt nyfikna. Så skulle du inte tala om för den varför du väljer papper före plast, så kommer expediten ligga vaken nästa natt och undra varför du inte valde plast.

Väljer du att inte ta någon kasse alls så missa inte att berätta varför, berätta också gärna hur många kassar du har hemma i en låda som knappt går att stänga.

Regel nr 5.
Om expediten frågar dig om du vet priset på en vara, och du inte vet det, säg då att den kostar "20-någonting" eller "30-någonting". Expediterna älskar detta eftersom de inte får använda sina NÅGONTING knappar så ofta.

Regel nr 6.
Lyft alltid upp alla saker på bandet. Fundera inte på om det kan finnas något annat sätt för expediten att slå in ett flak öl eller liknande. Lägg gärna upp det sist av dina varor på bandet. På så sätt kan du sedan skylla på expediten  när din sallad och andra ömtåliga saker blir mosade på andra sidan bandet när flaket med öl åker ner på bandet. ( Förgivetvis lägger du ju alltid upp det som du är mest rädd om först )

Regel nr 7.
Känn dig fri att fråga din expedit om allt du skulle kunna tänkas vilja veta. Alla expediter är experter på att laga precis den maträtt du tänkt dig samma kväll. De kan tala om för dig vilken som är den bästa restaurangen i trakten. Eller vilket vin du skulle tänkas tycka om eller vad som helst annat du skulle behöva veta om livet.  Trots allt vet ju alla ett de där expediterna är smarta!

Regel nr 8.
När du väntat i kassakön i ett antal och det tillslut är din tur, se då till att tala om för expediten att det behövs fler öppna kassor. Han kommer då säkerligen att se till att det finns massor av öppna kassor nästa gång.

Regel nr 9.
När expediten hälsar på dig och undrar hur du mår , känn dig inte pressad att svara. Trots allt så måste expediten vara artig, det måste inte du.

Regel nr 10.    Hur ofta hör vi inte denna!!!!???
När det är lugnt i affären och bara en kassa är öppen, se då till att fråga expediten vilken kassa som är öppen. Du vill ju inte ta risken att gå fel.

( Får du till svar att det går bra att ta kassan där grinden är öppen och stängt skylten saknas ställ dig då på andra sidan där grinden är stängd och börja packa upp dina varor.Lägg gärna till en kommentar om att det vore lättare för dig om expediten öppnade grinden )


                                                                                                   Klockrent!


Bullbak.
I dag blev det lite kanelbullar bakade. Nybakta kanelbullar luktar så gott =) Tänkte ta med några i vår fikakorg till helgens tävling i Osby. Måste ju ha något gott med oss med tanke på hur tävlingarna har gått de föregående helgerna :P

När jag skulle kavla ut degen kom jag på att jag inte hade någon kavel!  =O Måste köpa...


  
Resan sommaren 2009 bokad.
Två veckor i El Gouna - Egypten med min älskling och hans familj.Med några dagar i Luxor.

Söndag.
Nyss hemkommen från tävlingen i Malmö, som inte gick något vidare denna gången heller. Men fick två paket chilli cheese som tröst på vägen hem. Började bättre än förra veckan, men sen noll noll!!!
När ska vi lyckas?


De dåliga resultanen.
:P

Och så en bild på Karin & Fox in action.

Och så var det inflyttningsfest kvällen innan.

Pumpan jag gav min syster, så stolt jag är över den =) slet i en och en halv timme!

RSS 2.0