God morgon.



Varit uppe en stund nu, kan iinte sova när det är så fint väder. Strax ska vi ta oss en morgonpromenad. kan behövas efter all glass i går =D Superhärligt!! Tralllallalalalaaaa!!! Nu får vi koncentrera oss på lydnadseliten, debuten där går av stapeln om bara en månad eller så =S Aningen tidigt kanske, men det kanske går bra. Vem vet, vem vet?

I dag måste jag ta tag i lägenheten och flytta alla lådor, iaf några av dom. Tur att allt är nerpackat iaf. Sen är det den jobbiga städningen  kvar med, skura ugnen och massa annat sånt.

I går tittade vi på en lägenhet och jag blev alldeles kääär =) Tror det blir DEN.


Telefonbilder från promenaden.













Kommentarer
Postat av: Malena

Men då lägger vi oss i hård träning inför debuten då. för vi ska ju tävla den 8 maj i Kristianstad. vi är långt ifrån färdiga tills dess med linförigheten, men vi behöver tävlings nerverna!!! Så de är de jag ska träna. Men säg bara till så tränar vi. Måste ju spåra lite me ju!!



KRAM

2009-04-20 @ 10:39:50
URL: http://www.bowmore.dinstudio.se
Postat av: sanna

Like your blog! =)



Usch, att flytta från en lägenhet är inte kul med all städning och det.. har precis gjort detta, fast vi flyttade från två lägenheter (att städa) till en.. men det är kul att komma till den nya! Hoppas ni får den fina ni tittade på!



Så fina bilder! Och fin hund! =)

2009-04-22 @ 20:31:33
URL: http://gadh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0