Tonight.



I kväll ska vi först en runda till Robin och sen ska jag och Victoria hem och äta en massa GLASS, Ben & Jerry´s såklart!!
I morgon ska vi upp och hejja på Karin och Mara =)

Så här fick jag se ut i kväll.






Lördag.



Uppe på klubben kl 8 och tränade lite i det härliga vädret. Sen blev det promenad på Ryssberget.

En massa bilder blev det som vanligt!

 
 
  


 


 





Snart helg.



Riktigt härligt väder i dag =) Sitter här med en kopp te efter en runda i skogen. I dag fick jag trevligt sällskap av Anna.  Lite roligare om man springer två, man ger inte upp så lätt. Men det här duger inte, vilken dålig kondition jag har fått! Det här måste jag ta tag i.

Snart är det helg och jag har inga större planer förutom en massa jobb och så ska jag försöka klämma in lite träning på planen hade jag tänkt, var ett tag sedan nu. Jo, måste ju hålla alla fingrar och tår för Karin och Mara som på söndag tävlar i appell sök.





Foto: Serny



 

Nu blir det...



Zorro har äntligen blivit hämtad, snäll har han varit men de grusar ner så förbaskat tillsammans. Dammsugit tre gånger redan :P

Nu blir det lite sallad och räkor till filmen älsklingen köpte till mig i Lund.


 
 



Lera överallt.



Då var vi tillbaka från vår skogspromenad. Gah vad lerigt, bilen kläderna hundarna! =S Sitter nu med en hallon/päronsmoothie och väntar på att Hem till gården ska börja!

Det blev inte så många foton för batteriet tog slut.

 
 



Då var dom två.



Kl 7 i morse kom det en klumpeduns. En hund till att snubbla över hela dagen :P Dom ska ju helst gå på en och sitta i knät om dom bara hade fått möjligheten, spec den största.

I går var vi och tittade på hus. Det blir till att titta en gång till, det kan bli jättefint men förmodligen blir det alldeles för mycket jobb på det.






Onsdag.



Ett glas Brämhults juice och en bok får bli början på dagen. Och så fick vi gå ner och köpa lite bullar så jag får någon frukost i mig, helt slut i skåpet. På vägen tillbaka får den hopplösa hunden syn på en bunden hund och bestämmer sig att som vanligt skälla lite och dra, och jag med min halaste skor sätter mig på rumpan mitt vid trafikjusen :P  Folk bara stirrar och tror att hon är världens farligaste. Snart blir hon utbytt!! Men sen gick hon faktist fint resten av vägen hem, efter att jag skällt lite på henne då. Dumma hund!





Fotomodellen.


 
Hittade några stycken bilder i Sernys blogg som han tog på Loka för ett tag sedan, längtar tills jag får alla.






Då åker jobbarkläderna på.





Hinner precis se ett avsnitt av Hem till gården innan jag måste iväg.



Tisdag 10:23



Var hos optikern i morse och fick min dom :P  Nej, det blir ingen polis av mig om jag inte opererar ögonen. Synen blir ju inte bättre med åren. Så det blir till att leta annat att läsa. Om jag nu kan välja bland allt som finns nu när jag inte har en aning om vad det är jag vill läsa. HJÄLP!

Jobba i dag, känner inte alls för det. Dagen får avslutas med ett avsnitt av Dr House =)






Tävling.






Är med i en tävling där man kan vinna en fotografering med Evelina Gustavsson.

Det här kan man vinna:

- enklare sminkning samt styling
- 30 minuters fotografering
- 3 st digitala bilder
- enklare retusch
(värde 1000 kr)



Kanelbullar och spårning.



Blir så arg på Loka, hon kan ju spåra. Vi hamnade mitt i mörkaste granskogen! Såg ingenting, grenar överallt och skorna var alldeles fulla av vatten :P Loka tyckte nog det var roligare att äta snö och leta andra spår.   Det blev otroligt nog inga bilder på Loka i dag så Fox och Mara får vara med i stället =)


 
  
 



God morgon.



Ligger i soffan och tittar på nyhetsmorgon med lite frukost. Brämhults apelsinjuice som är så himmelskt god =) När jag väl orkar så får jag väl ta en promenad, känner att latheten tar över. Behöver städa en massa nu när vi inte varit hemma i helgen och vid tretiden blir det spårning på berget. Kanske blir det ett par kanelbullar till också =D



 

Hemma igen.



Måste börja med att säga GRATTIS till Karin och Mara som fick sitt förstapris i lydnadsklass 2 =)

I dag blev det en tur på novalund igen, fikade lite med älsklingen, Rickard, Vctoria och Tobbe. En mörkblå bikini med lite volanger följa med mig hem i sällskap av en film och ett hårband med rosett på.

Nu sitter vi i Mjällby hos mina föräldrar och väntar på lite mat. Dom har varit barnvakt åt min lilla Loka. I kväll blir det till att bara ta det lite lugnt och vila upp oss efter helgen. Det blir ingen bodypump i kväll, för lat?! Får se när jag hinner ta tag i det igen för i morgon blir det spårning och lite annan träning.


Här är lite bilder från helgen.








 





Lite gott ...



Lite god choklad i bilen ner till Lund är aldrig fel. Har precis kommit hem från på Nova, ätit och tittat lite i affärer. Det blev inte så mycket inköpt, men ett stort halsband till i kväll =D Nu är jag och systern i deras lägenhet lyssnar på musik och äter lite mer choklad! I kväll blir det fest hos Rickard.


 
 
 



Läsarrekord.



Igår var det läsarrekord i min lilla blogg! Så glad jag blir =) Hoppas ni stannar kvar här!
Ni får gärna tipsa om vad ni skulle vilja se mer av i bloggen, så kanske jag får lite ny inspiration också!


Mardrömmar hela natten så jag är uppe med tuppen igen. Får väl köra inom apoteket och införskaffa lite sömntabletter :P  Fungerar kanske. Snart blir det en morgonpromenad och så till jobbet ett par timmar tidigare så det blir en rätt lång fredag där borta.

I morgon bär det av till Lund igen. Lika bra att vi bosätter oss där så ofta som vi är där. Hälsa på min syster lite och då är det lite av en tradition att vi fört ger oss ut på en shoppingtur. Det piggar alltid upp =) sen Rickards fest som jag inte riktigt vet om jag orkar gå på.




Välkomna!





19:19.



 

 





Vad är det för dag i dag?



Känner mig lite smått tankspridd. Vet knappt vad det är för dag i dag :P  Hemma efter en långpromenad med Loka. Ganska så ok att börja jobba så här tidigt i alla fall, reagerar lite på höga ljud men annars har det varit ok. Tittar lite mycket på en del folk.  Får bli en promenad till i kväll orkar inte träna...

Sverige, kriminellas paradis?!


Bokade en ny synundersökning hos en annan optiker i dag, kom att tänka på att min gamla optiker alltid sa att det var lite längre fram till tavlan än vad det skulle vara, så jag hoppas hoppas att jag ser tavlan hos henne så jag kan komma in på skolan.







Lite bilder från dagen.



 
 
 
  
 



En bild från förr.



Blir så glad när jag ser denna bilden på mig och Emma.  Vilken rolig kväll =) Vad kom vi fram till? Var det 6 år sedan den togs!?





God Morgon.



Pappa ringde 06:57 och väckte mig, jag som ville sova!  Strax är det dags för en morgonpromenad i det fina vädret . Sen blir det fika med Jenny och en liten tur på stan innan linskollen som precis hinner bli klar innan personalmötet. Hoppas jag. Och i kväll städas det på Elektra och ev någon mat hos mamma och pappa.





Pusslar för att fördriva tiden.



Pratade med min syster för ett tag sedan. Hon undarde hur jag mådde och jag svarar, bra! Hur kan man inte känna något? Det enda jag känner är ilska, kan bli så in i nordens arg så att jag inte vet var jag ska ta vägen. Kanska för att jag aldrig hann känna någon rädsla. Läser rubrikerna i tidningen men kan inte riktigt förstå att det är oss det handlar om.

Ska jobba lite på torsdag morgon och känna hur det känns och sen fredag kväll. Men som tur är ska vi ha securitas hos oss, lite sent påtänkt men men. ICA har väktare varje kväll. Om man nu kommer att kunna jobba ordentligt eller bara sitta och stirra på folk och leka detektiv eller något. 


De fina blommorna jag fick av mormor och farmor. Lyssnar på en gammal Carola låt. Härligt att bara kunna sjunga med för full hals och slippa tänka på en massa.


 
 
 



Ännu en dag.




I går efter träningen blec det chips, dipp och en film med Karin. Det behövdes =) I dag blir det till att vila bara, jättetrött. Pussla lite på pusslet jag var nere och köpte i går och mysa med min älsklilng. I kväll börjar HOUSE 21:00 =)

Tack för att fina sms och alla som bryr sig =)

Kan inte riktigt fatta vad som hänt, det känns så overkligt. Det känns som om det inte har hänt alls.


Blir så arg när jag läser alla kommentarer folk har skrivit i gårdagens BLT. 


 
 
 



Årets kämpe =)


 
Årets kämpe 2008

 


Sophie Kallenberg har utsetts till
årets kämpe 2008
Grattis

Måste ju bara ha med detta =) Lite glad bev jag mitt i dagens elende. En medalj och ett presentkort =) Är det inte vid såna här tillfällen man ska ha ett litet tacktal?! :P Tänk om inte Christer Björk hade kommit och hjälpt mig den kvällen med mitt lilla monster. Då hade vi absolut inte kommit såhär långt. Räddaren i nöden (^^,)


BLT


Hur har helgen varit?



FREDAG.

 
 
 
 
  
 
  
 
    

LÖRDAG

Jobb, jobb jobb.

  

Så var det årsmöte på klubben och där skulle jag fått ett pris som årets kämpe =) Missade det för jag var tvungen att jobba och ingen som kunde byta :( Karin fick ta hand om det så länge, spännande att se vad det var för något.


SÖNDAG

Jobbar om 10 min!



Superpigg.



Jättepigg efter vår lilla promenad. Och super kall om fötterna :P Härligt väder som bara den, solen skiner och snön gnistrar =) Härligt.

Och på vägen hem ville väskan längst ner följa med hem och ut i kväll =)

Strax Hem till gården.

 

 
 
 
 

 



8:37 Solsken.


Som vanligt har jag varit vaken sedan 7, inte konstigt att jag somnade i från boken på soffan i gårkväll.
Strax dags att gå ut med Loka men först en blåbärs och björnbärs shake! I dag blir det till att pumpa eftersom jag jobbar på söndag så blir det inget då, får ta i extra mycket i dag. I kväll blir det pizza, kex, ostar, fest men det bästa av allt: Bloody Marys! Emma har vi rätt Mängd salt nu *blink*


Och lägenheten, svårt. Tycker om den vi har nu men den var verkligen ingen skönhet när vi tog den. Då var det väl mest att man verkligen ville flytta hemifrån och tog första bästa. Hade det inte varit för grannarna så hade jag älskat den vi har i dag. Men ett helt nytt eget kök hade inte varit fel det heller. Men jag vill ha min soliga balkong så jag kan sola innan jag går till jobbet på somrarna.

 
  



GOD MORGON.







Då var hon fotograferad.




Helt slut, det kunde ha varit ett träningspass. Att få Loka att stå fint på en duk hon är livrädd för. Jaja får de bilderna sen, vi fick nog inte till ben och rygg så bra. Hon fick en ny pip som jag tänkte skulle kunna komma till användning. Den piper inte särskillt mycket mer nu :P


Strax ska vi titta på lägenheten och sen blir det pizza med mamma och pappa.






Päron och hallonsmoothie.



Riktigt somrig smak på denna, gillar =)


 



Inte alla som sparar julgranen.



Samma sak varje år. Granen blir liggande på balkongen till långt fram i april, minst!

 
 
 



Tidig frukost.


 
Vaknade 06:45 och kunde inte somna om. Blir helt galen, nu när jag är ledig varför kan jag då inte sova länge?!  Fick bli lite honungste och ett par mackor och datorn för att fördriva tiden nu på morgonen.

Alla kanelbullarna slut, att jag bara orkar! Men lite hjälp fick vi av Victoria och Tobbe på kvällen.

Snön ligger kvar och kallt är det här inne. Snart är vi i värmen, bara ett par månader kvar :P

Nu ringde Jenny, ska hämta henne och köra ner henne till stationen nu. Något att göra!






Kanelbullar.








Promenad i snön.



Rundan som brukar gå på en timme tog två i dag. Allt var så tyst och fint. Efter allt pulsande blir det lite varm choklad till Hem till gården. Sen kör jag och hämtar Zorro för en promenad till, fast nu ska mormor följa med.

I morgon ska Loka bli fotograferad av Serny. Hoppas det blir någon bra bild som jag kan få förstorad. Och sen ska vi titta på en ny lägenhet.  Bara hundra meter bort men vi slipper våra hemska grannar.  Gubben min har redan börjat titta på kök.

Nej, nu blev jag sugen på kanelbullar, bäst jag börjar nu så jag hinner innan Hem till gården ;P



 
 
  
  




14:38




Var nere i stan och köpte alla hjärtans dag present till gubben. Städat hela lägenheten och nu blir det en bok och choklad!


 



Kryp.



En liten film på vårt kryp. Ganska nöjd, men hon fuskar lite, helt störd av vanten som råkade ligga i vägen och i slutet lyfter hon magen lite mycket, rumpan  ja den åker lite som den vill... Kanske går lite sakta!? Men nu går jag inte riktigt som en halt gubbe längre ;P


Nu är vi anmälda till tre tävlingar med start i april.








God morgon.



Det första jag gör när jag stiger upp ur sängen är att slå i lilltån så att det gör sådär j*** ont. Nu ligger jag här och lyssnar till grannarna som stökar runt i trapphuset. För 27 minuter sedan knackade den ena grannens dagliga gäst på, brukar vara hon som gör att jag vaknar :P Alltid, samma dag, samma tid. Undrar lite vad dom gör.

Strax ska jag ut och träna Loka eller blir det kanske tvärt om. Sen har jag fått order om att städa lägenheten!  I kväll blir det simning med Jenny.



Tävla om en fotografering.






Är med i en tävling hos operfekt.blogg.se. Man kan vinna en en fotografering med Therese Jonsson. 
Allt du behöver gör är att lägg upp denna bilden på din blogg, länka till henne, och sedan kommentera länken till ditt inlägg angående tävlingen i en kommentar.

I priset ingår:
- en enklare sminkning
- 1 timmes fotografering
- 6 st retuscherade bilder, som du själv får välja ut.
(värde ca 1200:-)


Du hittar tävlingen HÄR


"Visserligen har jag slutat att be det hjälper ju aldrig, nej det är likadant som med lotter, men om man inte köper dom så kan man ju inte vinna. Men å andra sidan så förlorar man ju inget om man inte spelar, fast spelar gör jag ibland men man vet ju aldrig om man vinner men på något vis så vet man att  det gör man inte"


Stefan & Krister - Där fick du



Chefen?!



Äntligen hemkommen från jobbet.
Började kladda lite på jobbet, chefen fick syn på gubben jag ritat och frågade om jag tyckte att han blivit skallig?! :P haha han tyckte visst att den liknade honom. Nu är jag är ledig fram till lördag, häääärligt! Och nu blir det snitzel och sallad framför TVn. 


 




Onyttig.



Jag tränar och tränar men ändå kan jag inte hålla fingrarna borta från allt gott. Det blev en timmes morgonpromenad men nu sitter jag här med en Ben & Jerry's New York super fudge chunk! *mums*







Utmaning.



Jag har blivit utmannad av  Emelie och ska leta fram sjätte bilden i sjätte mappen..

Så här går utmaningen till:

* Gå in i mappen Mina bilder (eller den mappen där du har dina bilder)
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att de är utmanade


Min bild är från sommaren 2008 på morfar som körde över oss till utkörnet med sin båt.




Och då ska jag också utmana några.

Jennie

Victoria

Karin

Annelie

Fanny

Anna




Dr House.



Äntligen är Dr House tillbaka i rutan! Den 17:e februari är han i farten med ett nytt team. Alldeles underbar, precis som Marin Beck och Gunvald Larsson! Sitter just nu och tittar på söndagsfilmen, flickan i jordkällaren.








Efter en ...



Efter en halv påse ostbågar och två stenskott är vi hemma. Blev inte mycket shoppande av i dag, behöver nog lite mer tid på mig. Det tar ju en timme att gå igenom en affär, minst. Det blev bara fyra tröjor, en väska och strumpor. Måste alltid köpa strumpor, de har en förmåga att alltid förvinna i tvätten. Får väl ta ett ryck och städa lägenheten nu.

Efter bodypump träningen blir det lite mat hos svärföräldrarna.


 



Dagens höjdpunkt - Ostbågar!



Söndag.



Nästan precis uppstigna och kaffet klart, eller ja min klocka ringde ju kl 4 så jag vaknade ju då, hade glömt att stänga av den =( Hundarna busar för fullt här. Strax i väg och kika lite i affärerna. Efter det bär det i väg hem igen och i eftermiddag blir det bodypump.

I går åkte jag, Jennie, Robert och André för att hämta Rickard och körde sedan och bowlade i bollhuset. Kom trea =) så duktig har jag inte varit på länge. En massa strike =) Efter bowlingen åkte vi och tittade på Rickards nya lägenhet. Ett stenkast därifrån.

Sedan tittade vi på Melodifestivalen, som jag som vanligt somnade till, och åt pizza. Men det fick bli en Grekisk sallad istället. Ingen höjdare faktist. Är rätt  trött på pizza nu. Att man kan bli det.  Men sen fick vi paj som Rickard och André gjort.

  
 
 
 
 
 
 
 




Ännu en helg i Lund.



Jobb jobb jobb. Nu beger vi oss till min syster och André  i Lund. Shopping och sen i kväll bowling.

Lådor, ett jädra mög :P

 

 

Men fint blir det, innan vi släpper in monstren



Kvällsmat.



 
 
 



Ingen middag planerad i dag så det fick bli kyckling och strips. Snart bär det i väg till Nogersund med glass.




Fredagsträning.



Efter morgonpromenaden åkte jag och mormor till storstaden och gick lite i affärerna. Fixade ny lins och linsvätska. Önskar man kunde fixa synen bara liiite liiite, utan operation, precis så mycket att man kan komma in på polishögskolan. Eller kanske man kan muta optikern!?

Har varit himskans duktig i dag, hunnit med både disk, dammsugning och städat både här och där :P
Efter dubbelavsnittet av Hem till gården blir det bodypumpträning. Inställt! Dessa sjukdomstider =( Aja, får gå på söndagspasset i stället.  Kanske borde ut och springa i stället, jo så får det bli! Känner att jag är inne i ett träningsstim nu!

I kväll blir det glassätande hos Karin.





Dubbelrum?



haha Snäppet värre än mina kunder!?






 

Hemmagjorda piroger.



Nästan det första man lärde sig i hemkunskapen, att det kan vara så gott. Det blev inga jättepiroger, de blev alldeles normalstora för en gångs skull =)


 




Min galning.


 





Knarkarkvart?



I morse kl 04:55 åkte jobbuniformen på :P Snyggare finns ju inte. Efter jobbet var det träning på klubben, sunkigt och blött på hela planen. Gissa om Loka var lerig och blöt när vi kom hem! Så söt hon är den lilla skiten.

Hu! Nu var de två av knarkar/alkoholisterna som var på väg in i byggnaden när jag kom hem från träningen. Inte nog med det, den ena är samma typ som snodde från mig när jag satt i kassan. Roligt att ha honom här. Och nu frågade den ena om de fick klappa lilla Loka. Aldrig i livet att de får! Fy, man vill bara flytta. Men vid tillfällen som de här älskar jag Lokas röstresurser =)

Ska göra mina jättepiroger i kväll! Men dom ska bli mindre i dag, säger jag varje gång. De blir större än pizzor.

 




Hemma.



Hemma! Det blev inte mycket shoppat i dag, ett par ögonskuggor och en mascara. Så fick älsklingen ett nytt hårwax. Vad duktig jag var som inte handlade en massa, men lite tråkigt då jag ville ha lite nytt i den redan fullproppade garderoben. Fick tröstäta med lite chokladpraliner på hemvägen. Trevligt sällskap fick jag i alla fall =)


Nu ska jag sätta mig med en kopp te och läsa Hundsport, och sen ut med Loka. Lite träning av rutan kanske.



Så, hur gick nu träningen? En snigel har mer fart än min hund! Visst kanske borde ge det mer tid. Har bara tränat den nya rutan en vecka eller två. Men jag blir smått galen på henne! Men uppletandet känns det som att det finns det hopp om, inte för att hon springer rakt men hon hittar sakerna =) Det tycker hon är riktigt kul.

 




20:46

Nu har det helt plötsligt börjat snöa, pulsa runt i snön på träning i morgon blir inte roligt, kallt. Fryser redan nu när jag tänker på det. *brrrr*  Inget bra alls på TV, får väl leta igenom mina gamla filmer efter något sevärt. Skönheten och Odjuret kanske? Älskar den filmen, helt underbar! Eller får jag hoppa i säng med en bok, måste upp tidigt och jobba. 05:30.



On our way.




                                               Nu beger vi oss till Kristianstad

                                                  Phil Collins - On My Way
























Hide and seek.



Det blev en tur till svärföräldrarna på en kopp kaffe och lite Bygglov sen begav vi oss hemåt igen.
Nu har vi precis satt oss framför tvn, Hide and seek. Får se om vi vågar se hela :P Tycker egentligen inte om skräckfilmer men kan inte låta bli att titta ändå. Inget bra för mina mardrömmar.


Hide and Seek.





Sen blir det sängen
God natt




Mjölkbeställning.



Äntligen hemma. Efter en dag på jobbet, där jag fått lära mig hur man beställer frukt och mjölk, inte så lätt att gissa vad som behövs några dagar frammåt. Men roligt att få göra något nytt, är jag helt slut. Skulle kunna somna sittandes här och nu. Så det blir ingen träning för Loka i kväll, en lite promenad kanske vi skulle kunna åstadkomma. Fick naglarna fixade också, härligt att bara sitta och låta någon ta hand om en =) så fina dom blev nu.

Har tänt massa ljus i ett tappert försök att få upp värmen i lägenheten och ska snart börja laga lite mat, det blir spaghetti på sicilianskt vis.

I morgon, efter en liten sovmorgon, bär det av till Kristianstad med Victoria. Efter en månads shoppinguppehåll, det har inte varit lätt. Men jag ska fortsätta att vara duktigt och bara köpa det allra nödvändigaste. Det klarar jag!

 
 
 



Laxburgare, ingen höjdare.



Sen kvällsmat i dag, provade på laxburgare eftersom mina älskade kycklingburgare inte säljs på ICA längre
=( Men laxburgarna var ingen höjdare alls! Inga burgare alls för mig då...

Jobb tidigt i morgon, 05:30 så jag får hoppa i säng aldeles strax. Sen ska jag äntligen få naglarna fixade igen, har brutit av ett par och efter det träning med Loka som vanligt. Det händer inte allt för mycket om dagarna just nu.


GOD NATT
   




Stel som en pinne.




Nyss hemkomen från morgonpromenaden, kallt och blåsigt men nu börjar faktist solen titta fram lite =)  Helt stel av gårdagens bodypump pass.

Så kallt det är i lägenheten, hu. Ligger under min varma filt och väntar på att Hem Till Gården ska börja, sen väntar jobbet. Vill vara hemma, fryser, vill bara stanna under filten!

I går satt alkoholist/tjuv/knarkaren i trapphuset igen, ååh nej. Bara han inte bosätter sig där igen. Stinker verkligen i hela trapphuset när han är där. Det är samma gubbe som en dag snodde cigaretter från mig i kassan. Men vi fick fast honom den gången =)


 
 


Min lilla dam börjar få vitt skägg...



Tränad.



Nyss hemkommen från träningen, fler folk där än jag trodde det skulle vara i kväll.  Kände hur alla kakor och tårta bara försvann haha.


Se bara vilka muskler jag fått, not! :P






Söndag igen.



Nu är man uppstigen, kan inte sova länre än till 9. Kan vara bra det med, så hinner man med mer av dagen.

I går blev det inget Salvatores, där var det proppfullt av folk. Vi köpte kinamat i stället och till efterrätt blev det chips och dip. Vad annars.

I dag blir det först frukost sen träning med Loka. I eftermidag blir det kalas hos min faster på Krokås och efter det är det bodypump som jag inte ska missa denna gången!


 






RSS 2.0