Måndag morgon.Jag och gubben fick lite sovmorgon i dag, härligt att kunna sova ut någon dag. Nu måste vi ut på morgonpromenad, om han nu orkar stiga upp. Sen jobb resten av dagen.
Helgen.Gårdagen var väldigt lugn men ändå massa att göra. Vi försökte lura i väg pappa dit vi skulle bada men trots ögonbindel visste han var vi var :P Efter det åt vi lite tacos och jag fortsatte till Emelie och Ebba, och vi slutade vår kväll på Grand =)

Just nu håller jag och gubben på med vårt första julgodis, mintkyssar! Lite senare bio med Ebba, Luftslottet som sprängdes.
Fredag.Hipp Hipp Hurra för pappa i dag! Han blir i dag en lite äldre man än vad han var i går (,^^) Blir middag i kväll och fortsättning följer i morgon kväll...

Jag och gubben har precis inhandlat det vi behöver för vårt julgodisbak. Får hoppas att det blir något av det. Strax ska jag och Ebba bege oss till skåne för att inhandla lite julstjärnor och klaga lite på den oskyldiga personalen, detta tar emot ;PJobb jobb jobb.
Tisdag.Nu har jag, till mammas förtjusning, tagit den omtalade sprutan. Lite spontant, följde med Ebba för hon skulla ta den och bestämmde mig en minut innan jag fick den :p Får se vad som händer och hur förlamad man blir.

Trött efter allt jobb, nu ska det bli varma mackor när gubben kommer från affären. Sen blir det House och Hells kitchen  =)

Nu blir det fika på stan.

Var bor du?Promenaden avklarad, inhandlat lite mat och nu är det träning som gäller. Får se vad Linda har planerat för skoj i dag... Hoppas jag hinner hem till Hem till gården =DTidig morgon.Vaknade när gubben gick och kan inte sova mer =( Snart dags för promenad?
Söndag.I dag har vi inte gjort särskillt mycket. En liten promenad, mellanlandat hos föräldrarna och lagt ett spår på hörviks grusplan. Väldigt bra upptag om jag får säga det själv, men restan gick väl men det var knappt. Hon tycker att det blivit mycket roligare nu sedan vi lagt ut bla bommulsrundeller, små plastbitar, leksaker och tops i spåret.

Nu får jag väl börja med maten innan gubben kommer hem från handbollen...

Grattis till Karin och Mara som i dag blev uppflyttade till högre klass spår =) Hoppas det blir tårta på tisdag!
Fy på dig!I går blev det uppletande med Linda och Jerker.  Hon hittade ju lite föremål och jag fortsatte att skicka ut henne, senil som jag är kom jag inte i håg hur många saker som låg ute. Till sist frågar jag var de andra sakerna ligger och vi kommer fram till att hon redan hittat alla sakerna... så här har jag skickat i minst 5 min utan att det finns något att hitta. Fy skäms matte!! Vi fick plantera ut en sak till som hon kunde hitta, stackarn. Sen blev det lite fritt följ. Massa bra tips som måste provas! =)

I dag har jag jobbat och nu får det bli lite vila innan jag tänkte lägga ett spår och i kväll ska vi på bio! New moooon =)


På promenad.

 


Drag me to hell. Den här filmen såg vi i går på vår chips och dipp kväll  =)

Fy vilket väder!Nyss hemkomna från middag hos mamma och pappa.

Lydnadsträning fick det bli i dag, inget som gick sådär övedrivet bra. Men fick se Lindas söta kattungar efteråt, synd att man har en sådan envis gubbe! Vill ha!

Upp och jobba tidigt i morgon bitti :(I wish...

Tisdag.Ännu en ledig dag, får passa på att njuta nu för snart jobbar jag en massa. Nu blir det frukost och sedan till klubben för lite träning. Får väl träna lite lydnad med ändå. Uppletande och spår med Linda i stället.
 
I eftermiddag kommer Johanna igen, promenad inplanerad och i kväll kanske en runda till klubben och sedan kommer Anna och Ebba för film. De blev ju inte helt nöjda sist jag valde film ;P

Mina nyinköpta koppar från SIA fick vara med på fikat i går. Duken blev inte rak hur mycket jag än strök >(
En tidig julklapp.Älsklingen hade fixat biljetter så att vi ska åka och hälsa på hans syster i Manchester ett par dagar nu innan jul. Det var en överraskning. Missar tävlingen i veberöd, men vi behöver nog lite mer tid att träna om vi inte ska bli helt överkörda av Carina och Hjalmar ;)

NU måste jag hämta Zorro för en promenad och då kan jag ju passa på att lägga ett spår till Loka med. Är vi trötta på lydnaden som aldrig går vägen på tävling? JAAAA!!

I eftermiddag kommer barndomsvännen Johanna med sin lilla dotter =)
Varning för hunden!

Ett par från i går.

Något suddiga.Började jobbet kl 05:00 i morse, missade Ebbas inflyttningsfest i går bara för det =(

Det blev en runda till mormor och morfar i eftermiddag där vi fick fika, la ett spår på vägen dit med början på millimeterkort gräs som övergick i midjehögt gräs. Gick jättebra, hon har verkligen fått upp farten igen =) men missade en pinne i det höga gräset...

Strax tacos och sedan blir det finbesök, Emma ♥ och Henrik.

Något suddiga spårbilder...

Ett nytt inlägg.I går bagav jag och gubben oss in till Kristianstad för presentletande åt pappa, men slutade med att vi kom hem utan present och en massa åt oss själva :P

På kvällen bakade jag och Anna scones, eller ja, Anna bakade och jag stod brevid. Till det blev det vaniljte och massa prat =) Vi avslutade med en pepparkakssandwich framför Tvn.

Börjar jobba ganska sent i dag, så funderar på ett spår...eller träna...eller bara en promenad. Jag har tid att hinna välja, efter frukosten =)

Torsdag.Då var frukost och träning avklarad, båda hemma i dag så vi får se vad vi kan hitta på för skoj. Om han nu kan släppa Xboxen *suck*

Hur gammal är du?Nu blir det en morgonpromenad med mamma och förhoppningsvis hinner jag med lite träning innan hon kommer, om jag skyndar mig =) I eftermiddag blir det helt oväntat jobb som gäller. Bra för plånboken men trist när man måste avboka allt man hade planerat in.

Tänkte avsluta med en liten fråga. Hittade det här hos en annan bloggare och tänkte att det kunde vara roligt att veta hur gamla ni är som läser bloggen, hoppas ni tar er tid att klicka  =)
 

Tisdag.Efter en promenad med mamma på ett mycket blött Getabjär är busarna alldeles leriga och blöta. Nu får hon vila upp sig för i kväll blir det träning. Äntligen efter en himskans massa jobbande på tisdagskvällarna kan jag äntligen köra upp och träna lite, i sällskap av Emelie och förhoppningsvis Karin med ;)

Hoppas Carina och Hjalmar bjuder på tårta, de fick sitt första 1:a pris i elit nu i helgen. Grattis grattis.
Biljetterna är bokade!

Måndag.Tidig morgonpromenad med Loka och nu jobb på Gemlaboden, skönt med lite omväxling. Sedan ska naglarna bli fixade, får nog bli vita denna gången så kunderna slipper undra om jag är smutsig :P


Lite Lördagsbilder.


Dagens bild.

Vid slottet.

5 november.

Efter en regnig natt.På väg...

Tisdag.En bild tagen av lillasyster när vi fjantade runt i balklänningen =)

Måndag.Efter alla trista tävlingar så tog jag och Loka bara en promenad vid slottet i morse. Hon fick leka av sig i löven och dregla lite på änderna. 

Efter det körde vi ner till mormor och morfar och jag sydde alldeles själv ett par gardiner =) Gubben har tjatat att vi måste ha ett par och nu när vi fick ytterligare en granne som kan se in i sovrummet så fick jag ju ta tag i det. Men jag tror inte att han godkänner dom :P
sängen har tyvärr inte hunnit bli bäddad i dag :/

RSS 2.0