300909




Sitter här och vilar lite efter morgonens jobb. Härligt att jobba morgonen så är man ledig resten av dagen, aningen trött men det får gå =)

Ska snart i väg och träna lite lydnad, och lite senare ett spår. Får se om det blir någon tävling i helgen. De hade tydligen missat min anmälan eller något. Får väl se vad de säger sen. Störigt!













Nytt i garderoben.















Nu kan jag det!



Nu vet jag hur man gör en del av en bild i en annan färg i photoshop. Vad jag är duktig =)












280909




Sitter här med en kopp varm choklad och försöker att värma mig med filtar efter dagens träning.

Det började regna redan i morse när jag körde i väg och fortsatte under tiden vi la spåret sen var det uppehåll och vi tränade lite lydnad. Apporteringen går bara bättre och bättre, så det var jag jättenöjd med! När vi skulle ut och ta våra fina stubbåkerspår vräker regnet ner igen och för att inte tillägga, storm! :P

Loka spårar ju på för glatta livet bara för att göra mig glad, att hon sedan inte är i spåret är en heeelt annan sak. Tillsist blev hennes snurrande för mycket och att hon började äta gräs kännde jag att det var en droppe för mycket. Plockade bort henne från spåret och hon får nu ligga i hallen och tänka över sina synder :P

Det är i alla fall ingen tvekan om saken: Det ÄR höst!


















Bättre sent än aldrig!



I går tittade  jag och Anna på den omtalade Män som hatar kvinnor och som alla andra kan jag säga att jag också gillade den , mycket. Till filmen hade vi tacos som täckte större delen av bordet, kännde mig väldigt glupsk i går.

Snart upp och slänga i mig lite frukost och sedan ska vi ut och spåra lite.















Summering av helgen.



Jag och gubben min körde ner till min syster och André i Lund direkt efter jobbet i fredagskväll. Vi började vistelsen med pizza och ett par skräckfilmer. Dagen efter åkte vi till Malmö på shoppingrunda och dagen avslutades med tacos och ännu en skräckfilm.

Nu innan vi körde hem gick vi en sväng på Novalund. Strax blir det film med Anna.














Lite halvtaskiga mobilbilder från dagen som gått.




Efter att tränat en andra gång med en väldigt lyckad apportering, det var nog tack vare att Anna lade ut apporterna, eller vad tror du? ;) Tog jag på mig stora gummistövlarna och mysigaste tröjan och traskade hem till Annas för en Ben&Jerry, Pepsi, tidningar, elgubbar, TV och bara massa skitsnack :P Trevligt! Sedan var jag med och tittade när Anna och lilla Tica var på kurs. Aningen kallt bara.

NU: PIZZA!!!

I morgon ska jag upp tidigt för att träna med Linda innan jobbet, behöver all hjälp jag kan få =) Sedan bär det av till Lund för att hälsa på systeryster & co!














240909




Härlig morgon, att veta att jag är ledig i dag! Frukosten avklarad och nu ska jag och Loka köra och träna lite. Känner att vi har latat oss tillräckligt nu. Blev lite avslagen när hon började löpa, missar en tävling nu i helgen.
Måste ju tänka på att vi har fler tävlingar inplanerade. Och så blir det förmodligen ett träningspass i kväll också med Anna och Tica =)
















230909



Har nyss varit och fått naglarna fixade, härligt. Nu ska jag bara äta något litet och se klart på Hem till gården sen ska jag ut med Loka och träna lite rutor. Ändrade planer!! Dom ringer från jobbet så jag måste köra och jobba, har tittat fel på dagarna =(
















Fototävling.




Tänkte att jag skulle vara med i Emmas fototävling där priset är ett Soft focus filter från tvspelsweb.
 Temat är djur och då bidrar med denna roliga bild på Loka efter ett bad hos mormor och morfar i somras.
















Mannen under trappan.



Efter en härlig långpromenad i skogen med Anna, och Loka såklart, så sitter jag här och tittar på andra delen av Mannen under trappan, bra men lite småläskig faktist när man sitter här själv :P

Avsnitt finns att se här.











 

 





Broccolisoppa.



Nyss hemkommen från jobbet och sitter famför TVn med en skål rykande broccolisoppa =) Mums! Sen en lång promenad med Loka. För att inte tala om städningen *suck* har bara skjutit upp det i flera dagar nu. Måste måste måste!
















Barndop.



I söndags var vi på barndop för att se min nya lilla kusin döpas, och därefter kalas med massa god mat och tårta =)





















 



190909 18:00 ->




Lite bilder från Ebbas förfest i min lägenhet och jag gör ju de dummaste miner på alla bilder så jag får väl bjuda på det :)






Snodde att par av Emelies bilder ;)

















190909



Nu har vi vimsat  runt i alla secondhand butiker som finns i närheten och tre är ganska så många i en sån här liten stad. Även om utbudet kanske inte var det allra bästa. Men lite hittade vi iaf :) Efter det hann vi med att sitta lite i den härliga höstsolen och se lite av lägretävlingen, ett stort grattis till Bertil som blev uppflyttad =)

Nu måste jag städa det sista, köra Loka till barnvakten och göra mig lite i ordning innan det ska bli lite partaj, men förra helgen blir svårslagen ;)

Nöjda kunder?





Mina inköp, "saxen", en läskig gammal bibel och en Robinson Crusoe serie.













17 Again.




Har precis tittat på 17 Again, och kunde som vanligt inte låta bli att gråta en skvätt på slutet :) I morgon blir det en liten antikrunda innan festen!




                                  





 

 

 





Jobbuniformen på.




Underbat, finkläderna på och snart i bilen på väg till mitt underbara jobb.  Efter Hem till gården då alltså...
Lite fula miner kan behövas för att muntras upp när jobbet väntar :)


















Yesterday.




Nu har jag varit ensam i en hel dag och en natt, tur att han kommer hem i morgon :) Sover inte bra ensam, även om Loka skulle skrämma bort den som tog sig in!

Fint väder i dag, träning eller promenad?! Svårt val. Kanske både och, måste passa på att vara ute nu när jag ska jobba i eftermiddag.

I går såg jag och Ebba klart filmen vi påbörjade förra veckan, helt underbar! Nästa film blir Förnuft och känsla, eller vilken sa vi? ;) Det fick bli bara sallad och kyckling till det för vi lyckades köpa mögligt pitabröd. Hittade en rolig lila läsk som jag var tvungen att prova, men det var ingen höjdare...

















14:45




Då bär det i väg till affären för att inhandla lite proviant till i kväll. Tror det får bli kycklingsallad eller något liknande med en massa ostbågar och annat onyttigt till filmen!



'














170909




Uppe tidigt igen, kan man aldrig få sova!? Robert är i Lund för ett par dagar och jag kan ju såklart klara mig själv. Det första jag känner när jag vaknar 07:20, jag är ensam! :P Så länge varade det. Massvis att städa och träna på så jag hoppas att det går över. I kväll kommer Ebba för lite middag och fortsättningen av Stolthet och fördom.



















I'm nobody's bitch.



Ur gårdagens avsnitt...






Hejja Ramsay, hejja :)


 







 



150909




Snart dags för en promenad med hunden min, fast jag känner hur förkylningen tar emot. Det var ett hårt träningspass i går så jag tycker att vi förtjänar en avkopplande promenad i dag ;)

I kväll: jobb, missar kladdkakan på klubben :(
















Vår härliga lördagskväll.












Det har smugit sig ner en femtiolapp bland pengarna ;P















I går kväll.




En jätterolig kväll som började med bowling och slutade på Grand. Väntar på fler bilder från Anna, får nöja mig med denna så länge =) Trött efter en dag på jobbet, utskällningar och brist på sömn. Nu blir det TV soffan.

Mitt trollöra sticker fram på bilden :P





 







Lördag.



I morse gick jag upp väldigt tidigt för att följa med och titta på när Karin och Mara skulle tävla. Det hade varit en massa djur i deras spår så jag håller en massa tummar för dom nästa gång. Efter det blev det lite uppletande och det gick ju exakt så dåligt som jag visste att det skulle göra. Men det är väl inte så konstigt eftersom vi inte tränar på det.

I kväll blir det avskedsmiddag för Rebecca , sedan blir det bowling och där efter får vi se var kvällen slutar =)

I mogon: jobb.



  















Översvämning!



Slängde in Lokas underlägg i duschen så att det förmodligen täppte till avloppet, satte på tvättmaskinen och körde och tränade. Kommer hem och hela toalettgolvet är fullt med vatten!! Jissus, hade man inte något att göra innan så har man det nu. Fram med svabbspannen :P

I eftermiddags begav jag och Robert oss till hörvik för att besöka hans farmor och nu i kväll en pizza på Altona och efter det bjöd vi föräldrarna på hemmagjord äppelpaj.

Lite bilder från dagen.






















Soluppgång i gryningen.



Uppe olagligt tidigt som vanligt, funderar på att göra lite pannkakor och sen en runda i skogen och/eller träna!? hmm

Det blev inte mycket gjort i går trots att vi båda var lediga, en tur ner till mormor och morfar och fikade hann vi med i iaf. Hittade två par skor i hennes garderob, som om jag behövde dom :P














Jane Austen fantast!



Nu blir det film och Mango!

















God morgon.



Vaken alldeles för tidigt en ledig dag. Frukost och sedan träning. Både gubben och jag är lediga i dag så vi får se vad det blir för spännande aktiviteter i eftermiddag.















090909



Det blev nästan fyra timmars träning i morse, helt slut :P Gick väldigt bra, måste verkligen ha någon som säger till mig vad jag måste göra och tänka på. Fast det blev också ett mindre lyckat uppletande, vet inte vad hon letar med inte är det nosen iaf. Springa kan hon!

Nyss hemkommen från en god middag i Mjällby och strax kommer Ebba hit då vi ska försöka ta oss igenom den fem timmar långa Stolthet och Fördom. Och till det blir det naturligtvis chips och dipp, choklad och mitt nya beroende: Mango! Mango i mängder :)

Ett par bilder på mig och mitt mörka hår, som inte är så hemskt som jag först tyckte :)












Ingen rubrik.


 











 



Det är Måndag.



Uppe kl 5 och en kvart senare när jag fått ut bilen, för någon "råkat" parkera bakom min stora klumpige svårsvängda volvo närmar jag mig jobbet och kommer på att jag bytt tid till eftermiddagspasset! Gaaah! Tillbaka till sängen. Kunde inte sova så det fick bli en tidig morgonpromenad där jag tappar linslocket och får gå halva rundan en gång till, hittar det iaf.

Men dagen blir lite ljusare när pappa helt plötsligt står utanför dörren med en diskmaskin =) Där försvann vin&sprit skåpet ;P















Ännu en tävling som gick åt skogen.


Efter en sen kväll på Grand med modevisning var det dags för höstens första tävling i Karlshamn och det gick ju som det gick. Orkade inte stanna kvar för att hämta resultatlappen, tyckte att tre nollor sa allt :P  Bästa apporteringen någonsinn och hur i h**** kan man kasta apporten så illa som jag gör? Och varför kan man inte få kasta om?! jaja, vi tar det nästa gång. Olofström nästa!








De fångade mig i ett konstigt ögonblick, ser livsfarlig ut :P Hoppas på fler bilder från modevisningen sen.
Ny hårfärg fick jag med.






 





Kalas.



Närmsta släkten på mammas sida samlad.




Jag ser lite smått galen ut :P




Grattis morfar!



Jobbade bara till 12 i dag så jag har redan hunnit med att träna med Loka, hon gjorde allt på första försöket och jag är himskans stolt =)

I dag fyller morfar 75 år och det ska vi fira med släkten på golfrestaurangen i kväll.

 




 



RSS 2.0