En skruv lös?Ja, det kan man fråga om vår siste man ut ur butiken i går hade. Ha ha som vi svor över honom. Jag har då aldrig varit med om dess like. Han tog priset! Att man inte kan säga till folk på skarpen när det behövs... Det sätter jag upp på min "måste lära mig lista".

I kväll blir det ett härligt svettigt step up pass.

Nu är det bara 4 dagar kvar sedan är jag och Anna i Skottland och smuttar på en whisky och letar efter sjöodjuret  =)
Mars 30, 2010

Alma.


Söndag.Lördagen än så länge.

Torsdag.Tidig morgon på jobbet. Sen blev det lydnadsträning med Carina och Hjalmar. Söt han är lille Hjalmar! =)

 Sitter med en skål vindruvor och funderar vad jag ska hitta på härnäst, kanske städa så blir gubben glad! I kväll blir det våfflor och mys!

Onsdag.

Tisdag.Nyss hemkommen från klubben, lite lydnadsträning med Emelie och grabbarna =) Tycker nog att Loka gör det mesta som hon ska, bara lite små dumma saker som inte är som det ska. Men mest är det inkallningen jag inte är nöjd med just nu. Någon som har ett hett tips på hur man förkortar stoppsträckan?

Ett par av bilderna som Patrik tog när han var här.

Måndag.Vaknade i tron om att jag var ledig och skulle kunna hinna med allt det jag inte orkade i går, och jag skulle hinna träna en massa. Men icke, som vanligt har jag tittat fel i schemat. Blir jobb i kväll.

Lite lydnadsträning hinner vi i alla fall med, alldeles snart... Det blev cykeln till berget och en långpromenad i stället!

Lördagskvällen.Logik, även när det gäller bröd!"Jag står och packar upp varor en vanlig torsdag. Just då stod jag vid brödhyllan och packade upp lite kex, när en kund kommer fram och börjar studera brödhyllan med rynkade ögonbryn. Till slut säger han i smått missnöjd ton:


- Är det här allt bröd ni har? Har ni inga sådana där frysta baguetter?


Jag berättar att det har vi visst, men föreslår att han letar i frysdisken istället om det är fryst bröd han är ute efter. "

Kunden har (inte alltid) rätt

Helg.


Nytt i garderoben.


Tårta på sin födelsedag!

Grattis!!


Bakning.Promenad.

Tisdag.Ännu en tidig morgon, kan inte sova med sol i ögonen. Måste köpa något att hänga för i fönstret.  I dag ska jag hålla mer koll på tiden :P 

Lite frukost och sen kör vi till klubben för mer träning! Duktiga vi har blivit, kan det vara solen som får oss att vilja komma ur idet!?

                                                   Det kanske finns en boll i något av hålen?
Måndag igen.Kl 09:20 körde jag och Loka till klubben för att träna. Tittar ner på klockan i bilen och ser att den visar på 07:20!! Så nu har jag helt plötsligt en massa tid över innan jobbet =) Dessutom hade jag både bäddat sängen och plockat undan disk innan jag körde.

 Ordentlig träning nummer två detta året är jag helt nöjd med! Hon är så duktig min lilla bebis. Får väl börja titta lite på tävlingar nu.

Nu ska jag sätta mig ner och äta lite frukost och bläddra i tidningen jag fick av mamma i går.
Eclipse.
Lääängtar.
Mina nyvunna vänner.

Söndagen.

Min Lördag.Fredag.

I går kväll.

Onsdag.I dag har det blivit en massa fotograferande. Fyra timmar närmare bestämt. Hoppas på att någon av bilderna undkom mina fula miner :P

Strax kommer Sandra och hämtar mig och så bär det i väg till träningen. I dag är det step up som står på schemat. Efter det blir det film med Ebba. Kanske, kanske en liten liten glass till filmen?!

Wooden stool.

Tisdag.

Söndagsmys.


 
Filmen vi såg ;P Beställd.
Blev lite småkär i min systers klänning hon köpt men den var helt slut och så hittade jag en liknande top i stället =)
Lördagsmys.
Har precis spenderat kvällen med Karin, pizza, zombiefilm och melodifestivalen.
Får se om jag kan somna nu :)

En lite smårolig grej som systern hittat ^^
Promenad.


 
I dag blev det en tidig frukost trots att jag och gubben satt uppe länge och tittade på film efter bion i går. Den var ju helt klart värd att se, rolig. Men den hade nog varit ännu bättre om den inte varit i 3D.

En långpromenad på Getabjär med avslut i Hörvik med hundar och syster. En del tokiga bilder blev det också  som vanligt :P Nu blir det middag här hos mamma och pappa.

I kväll; zombiefilm och hemmagjord pizza med Karin!

Fredag.Började min dag på jobbet redan kl 05:30 i dag. Vi var lite extra personal nu med alla våra praktikanter så jag fick sluta lite tidigare, härligt. Inte ofta jag känner mig glad efter en dag på jobbet, kan det vara för att jag slapp kassan helt i dag? Kan det bero på det härliga vädret vi har blivit så välsignade med?! Eller kan det bero på mina underbara arbetskollegor?! :P Men det är nog ändå dags att leta efter någon utbildning...

När jag kom hem fick Sofia måla till mina naglar och sedan åkte jag till badhuset med mamma, Jennie och Pontus.

I kväll blir det bio [Alice i underlandet]

Med dessa...

Torsdag.
På väg till jobbet.
Picknick med Ebba.Efter jobbet åkte jag och Loka ner till Ebba. Vi tog en promenad och fikade längs vägen i det fina vädret medans Loka mördade stockar och pinnar för glatta livet. På väg till baka råkade vi trampa igenom snön, djupa hål upp till knäna. Vi fick nästintill krypa där i från :P Det måste ha sett skoj ut!

Nu blir det massa sallad och lite pasta till det. Hoppas på något bra på TV i kväll.

 


Tisdag morgon.Vaknar upp med solen i ögonen, härligaste vårvädret ute. Långpromenad på berget ett måste tills jag kom på hur jobbigt det var att traska i snöslasket i går. Och nu var det dessutom fruset, så det fick bli en helt vanlig liten promenad  :P 

Nu behöver vi kanske inte vänta så länge till innan vi kan ut och springa, Anna!! ;P
Träningsdags.

Besök.Nu efter min och Lokas extremt jobbiga promenad fick vi besök av mamma, mormor, morbror och lillkusinen.Måndag.Börjar dagen med att äntligen få naglarna lite fina igen. Provar ljuslila naglar denna gången =)
Nu lite frukost och sen städning! Värsta röran nu efter helgen  =/

RSS 2.0