Tisdag

Brödbak.

och lite nytt...


Lite bus!


Lördag

I går var vi på kräftskiva. Kräftor och räkor är inte mina favoriter direkt men jag fick i mig ett par småbitar. Roliga lekar hade de ordnat med! Vårt lag vann!

I morgon börjar skolan igen...

Bilder lånade från Emelie.

I går...
Fredag

Promenad med Jennifer och Loka i skogen. Hittade en massa svamp men utan påsar var det svårt att bära hem alla, såg nog roligt ut där vi gick och balanserade svamparna i händerna.

Blöt som attan om fötterna tittade jag inom hos Karin och Hulken där det blev kaka och te! Mums!

Nu; städa, städa, städa!

Min nya jacka, tänkt att springa i...

GordonNästan klart

Nu är köket nästan klart, bara lite småsaker kvar =) och taket!
Gordon växer som bara den!! Tycker jag. I morgon ska han till veterinären ännu en gång för att försöka räta ut benet så att han ska kunna stödja på det i framtiden.


Kvällsmys
Gordon

Hittat på loppis


Söndag
Fredag

Morgonpromenad med Anna, Emelie och alla hundarna och sedan kvickt till veterinären för att få Gordon ihopsydd. Pigg som attan är han, nu klättrar han runt här! Veterinären har varit så hjälpasmma, ringt två gånger om dagen och fixat med honom...


Kökskranen är nu på plats =)


Hittad på motorvägen

Gårdagen fick ett annorlunda slut. Hittade en tilltufsad kattunge på motorvägen så det var bara att fortsätta till veterinären i Näsum, för inte kunde vi bara lämna den där!

Tur att det inte var så mycket folk, vi fick tre stycken som hjälpte till med röntgen, sprutor och att ta temp. Allt detta gjorde de till en kostnad av noll kronor. Kan det vara för att de tyckte synd om den eller för att jag var nära till tårarna!?

Inget brutet men magen är inte helt OK. Två grader under normalt, ett stort sår på benet och så är han helt uttorkad och har nog inte fått mat på länge. Jag bestämde mig för att ta hem den över natten för att de den en chans.

Nu i morse var den hungrig och slukade allt den fick...

Jag har ju sagt länge att jag vill ha en grå katt, ödet?!


Måndag

Jag och Loka började morgonen lite lätt med att springa 3,4 km sedan fortsatte jag med tvättning och städning.
Bröd blev det bakat. Fyra stycken, tjusiga limpor!

Snart kommer farmorr, mormor och mamma för att provsmaka.Go nature

Henke och Sara paddlade om oss ganska snabbt.


Det vackra landskapet. Här någonstans gick jag och Emma på grund, tur att de andra inte såg det =) Kanske var det för att jag hade kameran i handen!?

Framme på ön.Efter en dag med fem metspön varav två egentillverkade fångades denna fisk som grillades på kvällen...


Svampskörden!!

En härlig dag som avslutades tidigt med ett ösregn, och oturligt nog så regnade det in i vårt tält så vi fick sova i en vattenpöl med dropp i ansiktet...RSS 2.0