Torsdag

Äntligen är internet med oss igen!

Lite planterat i går och i dag.

Rivningsarbete i köket. Roligast i dag: Kofot!


Rosa

I går var jag, Anna och Jennifer i stan och hade det trevligt. Mitt ärende var ett par nya skor att promenera och springa i för att mina gamla gav i från sit ett konstigt pysljud för varje steg jag tog. Det kan inte vara bra för benen.

I morse provade jag dom på en promenad med Anna, kändes bra. Nu är vi anmälda till Topploppet i Stockholm i Oktober, 10 km!! Fixar vi lätt ♥


Bilder från i går
Lördag

Flyttpackat hela dagen. Härnäst kalas! hos Ebba!
Fredag

Nu har jag och systern precis tittat på när studenterna kört varvet på stan. Vi hade nog bästa utsikten från hennes fönster.

Härnäst blir det studentfirande för Hampus och sedan kalas för Rebecca som fyller 25. Hipp hipp hurra för dom båda!!


BubblorTeapot


8 år

I dag var det 8 år sedan jag och gubben hittade varandra =)Torsdag

Jag och Loka är hur bra som helst! Vi sprang de 9,5 km till mormor i morse! Som vanligt gick det ju inte så snabbt men målet var ju bara att ta oss dit.

Eftersom vi måste ta oss hem på något sätt fick mamma hämta mig. Vi körde inom i sölve för att hitta något kul till farfar som fyller år i dag. En citronmeliss fick följa med hem, får planteras om vid annat tillfälle.

Nu måste jag ta tag i pluggandet, tenta i morgon! Hu!


Första doppet för i år!!

Tisdag

Ännu en härligt varm dag.
Jag och Loka försökte oss på att träna lite lydnad. Loka kan hon! En väldigt bra, ruta, apportering och fjärr. Förutom när ekkorren sprang in och blev väldigt intressant.

Sen blev det en stunds avkoppling på stranden med mamma. Fika hos mormor och morfar där Loka tog sommarens första dopp och nu får jag se om det blir lite träning av.

En kväll med Anna

En helkväll, grillmimg och utgång! Jag har aldrig haft så ont i mina fötter! Kanske börjar jag bli för gammal för skor med hög klack?!

 


I skogen
Lördag

I morse begav jag och Loka oss ut och sprang en runda på ca 6 km. Jag skulle mäta ut hur långt det blev så lägger telefonen av igen. Vansinnig på den!!

Nu blir det lite frukost innan vi fortsätter i röran. Sen blir det spår.


 


Lite bilder från i kväll
RSS 2.0