Onsdag

Så här ser det ut på våra lektioner!Efter skolan hjälpte Malena mig med att komma i gång med all bokföring som jag dumt nog tagit på mig.

Nu några timmar senare har jag hunnit med hälften, men fått ordning på det och städat. Nu tar jag paus och mumsar på EN bit chillichoklad innan älsklingen kommer hem.Sen blir det DANS!!

Nya glasögon.

Efter 7 år tyckte jag att det var på tiden att skaffa ett par nya glasögon som man faktist kan se med också. Nu är bågarna här bara glasen med som fattas!

Fredag

I dag har det hänt grejer. Dagen började uselt med att jag tog på mig byxorna bak och fram, märkte det först när jag gått ut!!? Sen trampar jag i bajs. Fick höra att dagen kunde ju nu bara bli bättre.

Blev den det då? Tjaaa , både och.

En promenad med Karin och hundarna gick bra men våfflorna jag skulle bjuda henne på blev minst sagt misslyckade! Fick lite instruktioner på hur jag skulle fixa snurrorna på dansen, skoj skoj! Men när jag kom hem och hittar Henry på taket blev jag inte så glad.

Nu, två timmar senare, efter att pappa klättrat upp och hämtat honom ligger han och sover bredvid mig när jag skriver på mitt examensarbete, som faktist blivit en sida längre i dag!

I kväll ska jag bara vila och äta popcorn!


Torsdag.Blev ganska nöjd med frisyren i dag!

I går var jag superpigg och begav mig ut i regn och blåst med Jenny för att springa en runda. Superhärligt, vilken energi!

Måndag igen.En härlig bild som Rebecca tog när vi åkte skridskor. Rolig min dock.

I kväll blir det ett afropass!

MiddagNu har vi provat nya Altona. Kniven mot strupen Alexander har varit där och röjt. Mycket gott!!

Tavlor.

Nu efter nästan sju månader är våra första tavlor på plats. Jag blev lite kär i gamla aktiebrev doch tyckte att de kunde passa in hos oss!Äntligen fredag


TorsdagPraktik i dag. I går lagade jag och Anna mat tillsammans, eller ja jag gjorde makaroner och hon bakade kanelbullar över Skype. Ett samtal som varade i över tre timmar! Sen dansades det och jag fick inte i hop det, det blir för mycket för min lilla hjärna! I kväll ska jag prova på street. Skoj, skoj.

14:59

Pluggat med Jennifer en stund, promenad och nu ta tag i examensarbetet...

God morgon.

Skoldag, knappt vaken. Tur att Jennifer kör.

Helgen.

I går blev det skridskoåkning. Har inte åkt sedan jag var liten så jag såg nog mest ut som en blandning av Bambi på hal is och Stig Helmer!


SöndagFika på stan.

 

Kaffe ( utan kakor!!) med Jennifer på stan efter framtidsdagen på högskolan, där fick vi med oss en hel del pennor hem :)


Dansen i går var fruktansvärt rolig, jag var nervös helt i onödan. Som alltid!

Onsdag.

I dag efter skolan åt jag och Jennifer lunch och sedan tog vi upp jakten på glasögon! Inte lätt, men vi kom i alla fall fram till att de inte skulle vara helt svarta och sedan beställde jag äntligen ett par!! Tur att jag hade henne med mig för jag är så velig.

Efter det gick vi en sväng på H&M och när jag skulle prova en blus där så tänkte jag nog inte alls, för jag öppnade dörren till det enda provrummet som var stängt!!? Slår i den stackars människan som står där inne. Sen kunde vi inte sluta skratta! På väg till bilen höll Jennifer på att halka på en pytteliten isfläck, det hade ju varit ett perfekt slut på dagen...

Strax ska jag klippa mig och i kväll första danspasset!!
Badtime.

Jag och älsklingen har precis avnjutit ett varmt bad där vi provade scruben från body shop. Nu blir det en kopp te framför tvn.

I morgon börjar dansen!! *nervös*


Hattask.

Kiwi till frukostflingorna.
Lördag.

Anna tyckte att det var dags att jag uppdaterade bloggen och det kan hon ju ha lite rätt i.

I dag blev det en runda till Kristianstad för att hitta glasögon och presenter. Men glasögon hittade jag inte. Efter det blev det en promenad med Jenny och snart kalas.

Det fick bli lite bodybutter och scrubthe body shops rea...

Ett par bilder från promenaden, vi hittade till en frusen liten sjö, sen hittade vi nästan inte tillbaka. Men varför ska det vara enkelt!?
RSS 2.0