Bättre sent än aldrig!



Efter nästan två veckor utan internet fick jag nog och sitter nu på ett ställe med internet =) En massa bilder blir det nu, börjar med midsommar, jobbade större delen av dagen så inga "dansa-runt-midsommar-stången-bilder" =(









och sedan midsommardagen på valje halvö. Loka fick minsann två kompisar =) En liten Ofelia och en Wiggo, det händer inte varje dag! Vem grillar bäst tro?!










Avslutningsvis ett par bilder på Annelies son Hampus som tog studenten förra veckan, fick äran att fotografera honom. Hoppas att han inte har något emot att var med här på en liten hörna ;P Min egen kusin ville inte fastna på bild..












En ledig dag =)



Vaknade av att regnet öste ner i morse, typiskt, min lediga dag. Men trots det dåliga vädret har det varit så varmt så jag var nära på att åka och bada!! =) Så jag beslutar mig för att baka scones och då har jag inget margarin. Kör till affären, träffar mormor och morfar där och spenderar en timme med att hjälpa dem att handla. Fick även mitt margarin och lite annat av dom =) När sconsen är färdiga för ugnen så är den inte varm, och det blev bara deg av allt. Jaja, så det fick bli lite ostbågar till the stepford wives.

Efter filmen promenarar jag och Loka till Anna där vi åt nybakade scones. Sedan börjar vi sy lite på min klänning. Vi sydde fast extra tyll under så att den skulle bli lite fluffigare. Ett par fina bilder från vårt arbete kan man se här.  Roligt, kanske man skulle investera i en symaskin, eller "låna" mammas, set sistnämnda låter billigast så det lutar mest åt det. När vi lyckats med detta är vi så duktiga att vi springer en runda, härligt =)

Sitter nu i Mjällby med morbror, sambo och barn och väntar på lite grillat. Det får bli sängen tidigt i dag, upp och jobba i morgon 05:30-16:30. Vilken härlig midsommarafton, eller hur!?














Tisdag var det i dag ja.



Härligt väder =) Hunnit med att sola i två timmar nu, ska strax ta mig tillbaka till lägenheten äta lite och sedan göra mig i ordning för en eftermiddag och kväll på jobbet. Mindre lockande. I morgon hoppas jag på lite träning med Loka, vi har haft en veckas semester från det nu, hoppas på en pigg hund.




Foto: Jennie










Ett par bilder till från vår lilla fotografering.







Foto: Jennie










Nyinflyttade på vår 6 årsdag =)



Nu är allt på plats, i lådor i lägenheten iaf. ;P I natt blir första natten vi sover där! Strax ska vi på kalas hos kusinen och sedan har systern fest hemma i Mjällby. Får se om det blir någon utgång, börjar tänka lite smått på morgondagen då jag ska jobba hela dagen =(

Fick en fin diamantberlock till mitt halsband av älsklingen i morse. Och i går kom han hem från tyskland med bla en stor spann godis =)













Karneval i stan.



Jag och systern var ute och tittade på karnevalen i går. Mest för att se vad kusinen hade hittat på. Mitt när jag höll på att ta kort ser jag en klass i klädda nettokassar.  Tittar inte på skylten och fattar knappt noll och ingenting när några dyker upp i damstrumpor alias rånarluvor. Visserligen var jag lite förberedd på detta när ett par  ungdommar (jag är jättegammal) köpte massa påsar av mig. Det var nog bara jag och ett par kollegor som inte såg det roliga i det hela. Men det var inte allt, det var min kusin som hade strumpan på huvudet!

I går kom även soffan på plats, nu är det bara sängen och lite småsaker kvar sen är vi på plats  =) I kväll tror jag faktist att jag ska titta på fotboll. Älsklingen spelar ju, och så får Loka göra mig sällskap. Sen blir det en Ben&Jerry's =)

Första bilden är på kusinen och en av hans kompisar.














On the beach.



Jag och systern var ute och fotade lite för att par dagar sedan i iskallt väder och blåst. Vi var rätt blålila när vi kom hem. Men roligt var det =)

















Tisdag.



Efter en välbehövd morgonpromenad med Rebecca blev det ett litet träningspass med Malena och Annie. Det går framåt nu, så det är lite roligare att träna. Snart i väg och jobba =( Vill inte alls.

Ett par bilder från i går. Jag och mormor var på besök hos min morbror och hälsade på hans och Anneths nyfödda Izah. och såklart ett par bilder på Ella som har blivit ganska stor nu, hon är nästan bara en svans.















HÄÄÄÄRLIGT! Äntligen =)



I går kl 10 hämtade jag Ebba och sedan lörde vi till Lund. Lämnade Loka i syster Jennies lägenhet och sedan körde vi till Novalund för lite shopping. Lite och lite, det blev mer än det skulle bli :P Får lägga upp ett par bilder sen, kaaanske. Därefter körde vi till lägenheten tittade lite på tv och slappade.  När vi började bli lite hungriga körde vi in till stan och beställde pizza, SUPERGOD, fick glass till och hyrde film. Men filmen kunde vi inte få i gång så vi fick titta på det som fanns på tv.

I dag körde vi till Lomma för lydnadstävling. 268p och en 4 placering =) Härligt vårt första 1:a pris i Elit.

Nu ska vi snart till Mjällby för systerns kalas och farmors goda jordgubbstårta. GRATTIS din lille skitunge!! :P


Resultatet

Sittande i grupp: 10
Platsliggande: 10
Fritt följ: 7
Gårutan: 8,5
Inkallning: 9,5
Rutan: 9,5
Apportering m. dirigering: 5
Hopp:8,5
Vittring : 5
Fjärr: 10!!!! =)

Summa: 268
















Fredag.



Sitter här aldeles själv,älsklingen på rockfestivalen. Fick band av min morbror men jag jobbade sent och skulle fixa lite efter jobbet så det fick vara. Han och Anneth fick en liten flicka i går =) Så söt.

Jobbet på Netto blir aldrig tråkigt och man slutar aldrig att förvånas över vad folk kan göra. I dag upptäckte vi en stor vattenpöl inne på lagret, visst det har regnat hela dagen men det ska inte läcka in tycker man. Först kunde vi inte se var det kom i från. Så blev det mer och mer vatten.  Droppade från taket. Skickade upp stackars Jocke på taket för att kolla, och så var det ett stort hål, som om någon hade skurit upp en bit av taket =S Vi fick flytta allt från det ena lagret till det andra. Mycket extrajobb för dom som jobbar i morgon.

I morgon hämtar jag upp Ebba för en tripp till Lund. Shopping på Nova och på söndagen tävling i Lomma.

Helkär i bilden













New Moon.



Längtar =)

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD












I mitt fönster.




Borde träna med Loka, vill inte...











Ett par bilder från nya lägenheten.



Johanna fick vara med på bild =) Inte mycket uppe men det är på G. Läkarboken är på plats :P Tar nog ett tag för Loka att vänja sig vid alla ljud som blir i en lägenhet igen. Men det är ingen som kan klaga, det stod en annan hund och skällde i minst en timme!













Onsdag.



Ska strax köra ner till lägenheten med lite fler lådor och börja packa upp lite. Ska inte göra som i går, var helt övertygad om att dörren öppnades utåt. Där stod jag och provade varnda nyckel som fanns och drog i dörren, Johanna provade med. Ringde tilloch med för att fråga vilken nyckel det skulle vara. Vet inte hur men tillslut provade vi att putta på dörren och då kom vi in. haha Så vi skrattade. =) I dag blir det lite tedrickande med, om jag nu kan hitta koppar i någon låda...

Fika med Ebba på eftermiddagen och träning med Malena och Annie vid femsnåret. Pizza med systern och André i kväll. Massa att göra i dag.

Bilder av min och Lokas morgonpromenad.  Hm, fjärilen blev lite läskig i närbild :P














Tisdag.



Uppe tidigt för att fixa mina naglar sedan åkte jag och solade och överlät lite av flytten på Robert, Jennie och mamma som så snällt hjälpte till. Tyckte att jag behövde passa på att sola lite när jag ska jobba så mycket snart. 

När molnen började ta över på himlen körde jag ner till stan för att träffa min barndomsvän och fd granne Johanna. Vi åt först lite lunch, promenerade lite och sedan blev det glass på glassbåten. Mycket trevligt =) Vi hade massa att ta igen, så vi ska ses en stund i morgon med. Inte ofta hon är hemma så vi får passa på. Sedan blev det kvällsmat i Mjällby.

Min äppelring ♥












I love my yellow dress.








Foto: Jennie










Måndag.


Super härlig dag, härligt väder. Jag och Loka började dagen med en morgonpromenad och ligger nu i solen. Jättevarmt. Loka springer runt och jagar flugor och annat, hon ser så rolig ut. I eftermiddag blir det jobb till stängning.

I dag får vi även nycklen till lägenheten, så vi tänkte att vi skulle ta en pizza och äta för första gången där i kväll när jag slutar.

Loka har börjat älska att rulla runt på rygg, hon kom på att man kunde göra så för ett par veckor sedan och nu måste hon göra så varje gång...














RSS 2.0