Alltid ska det hända något.



Gårdagen slutade hos veterinären i Hässleholm. Det var jag som tillslut flippade över allt blod som kom ur hålen, och vilken tur att jag gjorde det när de flesta veterinärmottagningar har stängt. Vi ringde runt som galningar, och tillslut kom vi fram. Kändes bättre att åka in och kolla upp det. Ville knappt titta när dom rakade av henne pälsen, så ful hon blev :P  Men det var inte så hemskt som det ser ut, även om jag tycker att hålet i halsen ser ut som om det kom från värsta skräckfilmen när köttet rör sig där inne! hu

I dag är det knappt styrfart på henne men hon är piggare =) Boken utläst så nu är det bara till att börja på nästa!


TrattLoka
 


 


Inplanerade tävlingar, än så länge.





Nu har den kommit.



Nu har klänningen från asos kommit. Älskar den =)






Jag ikväll.



Det blev ett härligt spår, härligt väder och noga var hon med. Gick exakt runt de stenar jag gått runt och i alla vinklar =) Försökte ändå göra det lite svårt för henne. Lite slarv på slutet. Måste träna mer där det är snårigt, hon fuskar och vill ta omvägar runt om. Det hade gjort att vi missat en pinne.

Ska snart fortsätta läsa lite i boken. Svårt att lägga den i från mig, trodde aldrig att jag skulle bli så förälskad i en bok med engelsk text.
Såhär ser jag ut i kväll


    



Söndag.



Lördagskvällen började i Mörrum med lite spel och trevligt sällskap och slutade på Harrys. En jätterolig kväll.

Tränade lite ruta och apportering i morse, tyckte att hon var såå duktig så jag bestämmde mig för att anmäla oss till ett par tävlingar i Maj. En månad innan jag planerade. Strax ska jag traska ut och lägga ett superlångt spår till lilla Loka.

 





*



Fick en fin bild av Evelina som hon fixat lite med.






Lördag.



I morse kl 9:30 åkte jag i väg och skulle prova på Bodybalance, tur att Anna var där och gjorde mig sällskap. Vet inte vad jag tänkte först, stå där och vifta med armarna. Men det var helt ok, det känns faktist nu efteråt. Trodde att jag var vigare än vad jag var. Det blir nog fler gånger. Snart ska vi in till Kristianstad en sväng och i eftermiddag blir det kalas hos min faster, min lilla kusin Magda fyller år. Lilla och lilla, hon är minsann inte så liten längre :P Tiden den går. Så får vi se vad det blir för spännande kvällsaktiviteter.



Foto: Evelina Gustavsson





Fredag.



 Nu ska vi upp och träna lite innan jobbet.
En galen bild från promenaden på Stibyberget i onsdags.






Torsdag.



God morgon God morgon.

Nu fick jag äntligen datorn till att fungera! Fungerade inte på hela dagen i går, så irriterad jag blev. Men det är väl inget ovanligt. I dag får det bli en städdag, orkar inte vada runt bland lådor, kläder och annat skräp mer. Nu får jag ta tag i detta :P  I eftermiddag blir det ett långt och förhoppningsvis härligt spår i trevligt sällskap med lite god fika! Kan det bli bättre!?

Och här kommer bilder från fotograferingen i Malmö.

Foto: Evelina Gustavsson
Mua: Jenny Kang Karlsson


 
 

 

 
 






Love story.








Famous me.



Var inne och hade lite roligt på den här sidan =)












Var tog våren vägen?



Sitter med ett glas apelsinjuice efter en lång och härlig promenad i snön. Tur att solen skiner annars hade man blivit smått deprimerad för snön som kom i gårkväll, det ska ju vara vår nu!! Måste sätta i gång lite tvätt så det hinner bli klart innan jag ska i väg till jobbet.

Loka hade kul i snön iaf.
 



 





Måndag.




I morse bar det i väg till veterinären för sterilisering av flisan som oturligt nog redan hunnit bli dräktig och Lokas spruta. Sen gick jag en lång runda på getabjär med Zorro och Loka. Härligt, nu känner man att våren är påväg. Sen körde jag hem till farmor, fyller år i dag. Fikade lite och nu är jag äntligen "hemma" och kan ta det lite lugnt. I kväll ska det bli bodypumpträning.

 

Farfar och Gaya. Farmor har som vanligt bakat en massa kakor =)






Mina favoritböcker hos farmor och farfar när jag var liten.






Söndag.



Jobbat heeela dagen i dag, men det gick rätt snabbt undan =) Har ätit pizza i Mjällby och tittat på Strul. Ska nu titta på resten av Beckfilmen och mysa lite, så härligt att höra regnet som smattrar mot taket.



En lite smårolig mugg bland disken på jobbet



Fotografering i Malmö.



Tidigt i morse körde jag till Jenny, där åt vi lite frukost innan hon började sminka mig. Sedan begav vi oss mot Malmö. Körde såklart fel först, fast vi kan vägen :P Där inne mötte vi upp Evelina som skulle fotografera mig och hennes assistent. Jättekul =) Men otroligt kallt. Längtar tills jag får bilderna =)
Helt stel när vi sedan begav oss ut på en rolig runda på stan. Det blev lite shoppat bara, en vårjacka, en blus och lite handkrämer.

Ett stort tack till Jenny för den fina sminkningen och en otroligt trevlig dag. Och så måste jag tacka Karin för lånet av den fina jackan ;)

 




Dagens träning.



Vad glad jag är, Loka gjorde världens bästa ruta!! =) Kanske inte världens bästa men det var Lokas bästa ruta någonsinn (^^,) Klart vi blir klara till elitdebuten i juni. Men lkl inkallningen behövs det nog övas lite mer på, avståndet är ju lite längre så det blev inte så bra. Krypet är jag inte heller nöjd med, lyfter för mycket på sin lilla rumpa.

När vi kört igenom alla tre hundarna så blev det en liten fika ute i solen men vad det blåste, jag tog en kycklingbaguette och karin lite mumsiga strips och en hamburgare.













God morgon.



Sitter med lite nyinköpt te, väldans mycket smak det är i det. Har precis ätit lite frukost. Det ser ut till att bli väldigt fint väder i dag med, härligt.  Har inte kunnat sova i natt heller, så trött =(

I dag blir det massa träning, först med Loka och sen bodypump, det behövs för i kväll blir det en tripp ner till Karin för bildkväll med en massa chips =)

I morgon ska jag och Jenny åka till Malmö för fotograferingen med Evelina. Ska bli mycket skoj.





Ännu en solig dag.



Sol nästan hela dagen, 10 grader =) Det börjar bli vår nu. En liten promenad på stibyberget med Zorro och Loka blev det. Sen tillbringade vi större delen av dagen i Mjällby.

 
 
 
 
 
 
 


Rasmus





Vilket härligt väder =)



Åkte upp till klubben och tränade lite, bara en månad kvar till tävling :) Nu skulle vi till och med kunna få poäng på skallet, vet inte hur vi lyckats men två gånger i rad har skallet varit i gång. Låter visserligen mer som en gammal ko eller något :P








Tisdag.



Lite frukost efter en morgonpromenad i det soliga men blåsiga vädret. Anmälde mig till lite kurser som är i höst. Lite historia och lite rbetsrätt och några andra. Tyckte att jag behövde bli lite smart nu :P

I går tittade Victoria förbi och lämnade lite bilder från i lördags.

Den nästan molnfria himlen. Nästan alla soffkuddarna får ta plats i sängen.


 

Lite bilder från Victorias fest.

 
 
  
 
 
 



Beställd.







Tyckte att det behövdes.



Tyckte att det behövdes ännu en härlig Miamibild, även om det nu är lite plusgrader ute.




2008



The watchmen



I kväll har vi varit på bio med Rebecca och Andreas och tittat på the watchmen. Riktigt längesedan jag var på bio. Mysigt även om filmen kanske inte var en av mina absoluta favoriter, och lång var den med. Kröp i benen på mig :P

Nu håller vi på att bädda och fixa till det lite i vårt nya rum.





Helgen.



FREDAG

Fick bli lite onyttigt efter träningen och vad passar då bättre än en Ben&Jerry's. Provade en ny smak.



LÖRDAG

Tog en tur på stan med gubben min, gick i lite affärer och så fick jag en tröja av honom =) Sen i väg till jobbet, och efter det så fick vi skynda till Victoria som hade 20 års fest, och sedan utgång på Harrys i Karlshamn.

Såhär såg vi ut, gubben och jag =)


 


SÖNDAG

Upp kl 6, knappt vid medvetande :P Halv 7 hämtade Karin mig och sedan mötte vi upp de andra innan vi begav oss i väg till tävlingen. Det blev nollor för alla i spåret =( Så det blev tidig hemfärd. Hade sett fram emot tårta ju.

Nu ska jag bara sova kanske äta lite mer på mig glass! Får hoppas att det blir flyttning av lite möbler med senare i dag.

 
  
 



En sån här dag behövs en härlig bild.






MIami 2008



Fredag.



Tillbaka efter en lång härlig promenad i skogen, snart Hem till gården och efter det blir det bodypump. Senare i dag är det tänkt att vi ska börja flytta över lite lådor till svärföräldrarna, sängen och lite annat får väl flyttas på söndag. Då slipper jag hjälpa till :P Måste hejja på Karin, Annelie och Carina som ska tävla lkl spår.

Väktaren var 5 min försenad i går och jag kände att jag hann bli liiiite nervös under bara den lilla tiden. Tror att jag måste ta dit Loka iaf sista timmen. Inte för att hon kan göra något men det känns bra att hon finns där. Annars får jag väl pumpa upp mig till värsta biffen eller något :P






Nyklippt.



Då var man nyklippt, bara topparna så det syns knappt men det känns bra =) En god kycklingbaguette nu och sen i väg till jobbet. Köpte lite ny styrka till håret med :P Får hoppas att den är bra.


 



Kväll.



Tackar för det trevliga sällskapet i spåret i dag, men jag har visserligen alltid trevlig sällskap ;) Städningen på Elektra avklarad och middag hos föräldrarna likaså. Nu ska jag börja på en av böckerna Karin hade med sig, här har jag läsning för ett år framåt minst.

 


Och sedan alla husen vi måste kolla igenom och för att inte tala om att komma överens om vilket vi skulle kunna tänka oss att bo i.





Jag vet inte hur man gör när man sover.



Låg vaken nästan heeela naatten =S Och sov inte länge alls nu på morgonen, jobbigt att man ska ligga och tänka på massa helt onödigt när  man behöver sova.  Några sista bilder på lägenheten innan allt åker ner. :P Det blir nästan en aningen sorgligt nu.

I dag blir det spårning i kohagar med Karin och Annelie.


 

Klart att Loka ska kika fram på de flesta bilder jag har  :P

 

Lokas prishylla =) Tänk att jag och mitt monster fick i hop alla dom på lite mer än ett år, det kunde man aldrig tro!

 



Tisdag.



I morse var jag ute och la ett spår till den lilla fisgrisen och sen har jag och mormor varit nere på stan. Nu en kaffelatte med aftereight och ett par bullar innan jag och Loka ska ut i spåret. Hoppas det går bättre denna gången. Var en av dom som vann en fotografering med Evelina Gustavsson, och så ska Jenny sminka mig =) Ska bli mycket roligt.

→ HOUSE kl 21:00





Spåret hade gått alldeles bra om jag bara vetat var jag gått :P Hon letade och letade på ett ställe efter pinnen men jag sa åt henne att gå vidare, så dum jag är. Om hon bara hade fått letat vidare så hade hon hittat alla pinnarna!







Härligt att vara "hemma".



Dessa fina blommor stod på bordet när jag kom hem från jobbet, tack min älskling  ♥







Husläsning och bärsmoothie.


 



Måndag.



Äntligen uppe ur sängen, legat där i två timmar ungefär. Trött men kan inte sova, för mycket att tänka på antar jag :P
Helgen har bestod av jobb, jobb och så blev det lite jobb också. Hann med ett spår  som inte gick riktigt som jag ville, dumma Loka. Och jag tappade bort mig alldeles i Karins spår, det måste väl finnas tabletter mot för tidig senilitet!?  

Måndagen fortsätter med jobb, kvällen i dag så jag tänkte köra upp till klubben med Loka snart och se om det blir något vettigt gjort...



Känguru?!




Fredag.



Sitter här med en skål maltesers och tittar på tv, ute regnar det för fullt. Hämtade bilderna innan bodypumpträningen. Fick fyra bilder på loka som han satt in i ett litet album och så fick jag och min syster en varsin bild sen sist vi hjälpte till. Härligt att träna, det behövdes verkligen!  

I morse tränade vi lite rutan och allt möjligt, tror att hon fixar en ruta på tävling nu =)

 
 

Foto: Serny




Spår.



I dag blev det spårning i kohagar med Annelie och Carina. Roligt att spåra när hon är  noga och hittar alla pinnarna =) fast lite strul blev det på slutet, men det är inte så konstigt med tanke på vädret.

I morgon blir det bodypump och sedan en tripp in till Kristianstad för att träffa Adriana. Längesedan vi sågs så det ska bli jättekul =)

  
  
 
 



Började dagen med att...



Började dagen med att klippa ner julgranen i bitar. puh :P och så nu städa, städa städa!!! Inte lätt när Loka står precis bakom mig hela tiden, vänder man sig om så fäller hon mig! Vårt vardagsrum ser numera ut som lagret på jobbet med alla bananlådor staplade mot väggen. En skiva från Trivselhus damp ner i brevinkastet, så vi har något att göra i väntan på våra huskataloger =D

 
 
 



Dagens inköp nr 2.



Nu kunde jag inte hålla mig längre, var ju bara tvungen att köpa denna klänningen från asos. Har inte köpt en klänning på snart två månader så det var ju på tiden :P I morgon blir det till att städa till det sista innan spekulanterna kommer och sen tänkte jag och Loka dra oss tillbaka och  träna lite framåtsändande och kryp innan spåret. Lika bra det så att hon inte skrämmer i väg dom.


   




Dagens inköp.



Följde med svärmor ner till Tamix nya lokaler och en silverfärgad resväska fick följa med hem, kan komma till användning både nu i flytten och sommarens Tunisienresa =) Men denna väskan köpte jag mest till Robert för jag vill ju fortfarande ha en rosa!!






Onsdag.



Nu blir det frukost efter en härlig morgonpromenad i det fina vädret, nästan så att det var på gränsen till varmt ute =) Mycket som ska göras i dag. Efter frukosten blir det mer städning och mer packning, mamma kommer med fler lådor sen. Tänk att hela ens liv får plats i ett par lådor :P Mina naglar ska fixas, äntligen. Väntar aldeles för länge med det. Elektra ska städas och Loka ska tränas. Nu måste vi sätta i gång på allvar, bara en månad till vår hkl spårdebut. Måste läsa på reglerna, noga :P

I går blev det uppletande, Annelie la ut både vantar och leksaker. Jag blev glatt överraskad att hon hittade allt hon skulle och jättesnabbt. Innan tog hon inte saker som andra hade lagt ut, så glad jag blir. Nu är det bara det förbaskade framåtsändandet som är kvar! Och Karin bjöd på god tårta!


 



Då börjar vi packa.



Tog min morgonpromenad bort till mammas jobb hämtade hennes bil och körde sedan till jobbet för att fixa lite fyffes bananlådor :P Så nu börjar vi packa, första visningen av lägenheten är på torsdag. Efter gårdagens folksamling i trappen känns det bättre än någonsinn att lämna detta stället. Bara själva lägenheten och läget som jag kommer att sakna. Med RIXfm börjar jag med att packa ner filmer och annat som inte ska användas just nu...men jag hade inte behövt för "musiken" står ju grannen för.

 




Äntligen klart.




Det har blivit en bit om dagen ungefär men nu är det äntligen klart och vu har vårt matbord tillbaka =)







Läkarboken.



Fick denna bok av Roberts farmor. Älskar gamla böcker som prydnad =)



 
 



Grattis!



Grattis Karin och Mara till uppflyttning och en fjärdeplats i appellklass sök. Efter en svinkall dag kunde vi åka hem med ett litet leende på läpparna =D

Karin och Mara in action.


 
 
 



Hemlös!?

I går när vi kom hem så var glaset i ytterdörren sönderslaget och glaset låg över hela trappan, sen fick vi höra att det varit några som förstört översta våningen. Härligt, ännu ett par idioter som varit i farten! Detta var droppen som fick bägaren att rinna över. Hyresvärden får skylla sig själv när han låter "såna" folk bo här. Han kollar inte upp dom, helsnåla människa!! Men i dag säger vi upp oss i alla fall, så om tre månader är vi hemlösa :P Vi får väl bo hemma hos föräldrar tills vi hittar ett nytt ställe men det kan det väl vara värt!?

Men nu till något roligt, om 30 min kommer Karin och hämtar mig för den långa bilfärden till Veberöd och Maras tävling. Klart man köpte med lite gott att ha i bilen =)


                                                                                                            



Hejja Mara



RSS 2.0