SOLEN SKINER OCH JAG PLUGGAR




MIDDAG OCH LEK MED KLASSEN



 


 




SUDDIGA BILDER FRÅN GÅRDAGEN












LILA NAGLAR

Två nya färger har inhandlats i dag.

Har helt glömt bort att vi ska tävla i morgon! Jag hinner inte bli nervös i alla fall =) I dag har Malena och jag inhandlat det vi behöver till våra spår så nu är det bara till att sätta i gång. Ska bli spännande.


 
 



MITT NYA


 


 


TORSDAG

Strax step up /core





TISDAG

I dag har Jennifer och jag pluggat stenhårt ;) Lunchat och så en och en annan kaka blev det också. Sen blev det lite ofokuserat så vi gav upp. Snart promenad.

Ett stort GRATTIS till Jenny som fyllde hela 24 år i går!






 

GARAGEFEST PÅ VÄSTRA NÄS











FREDAGSMYS HOS ANNA













HJÄRTA?



Nu på morgonen ska jag möta Malena  och Annie på berget för lite spårning!







SOLROS




LÖRDAG




Dagens.





FREDAG

I morse bar det i väg till spårskogen trots att det ösregnade. Min fina Loka fick med sig alla pinnarna hem! =) Så duktig hon är.




 
 





Och nu till böckerna med godisskålen!!!!





TORSDAG

Vilken dag det har varit! Tåget var inställt imorse, insättningsbussen var 30 min sen och busschauffören visste inte vägen vilket gjorde att vi kom för sent till skolan. Vi skrattade och fjantade oss mest genom hela dagen, blev inte mycket vettigt gjort. Får tas igen i morgon!

Nu i kväll blev det en långpromenad med Loka och Jenny på berget följt av potatimos med mammas köttfärslimpa! Nu blir det TV, filt, soffa och idol!




LILLA IZAH



BILDER FRÅN I GÅR.

 
 


 



KVÄLLENS OUTFIT...

...än så länge, innan jag byter ett hundratal gånger :P Strax kommer Ebba och Jenny och då blir det mat från Rickards en trappa ner =) Mums!






FREDAGSMYS







Såklart var min älskling med fast han ville inte synas på bild :P Sedan lämnade han oss åt vår spännande lilla Jim Carreyfilm. Nu vill jag sooova!


FREDAG








RSS 2.0