Onsdag.



Började dagen med en runda i skogen med Anna, det slutade med att vi till slut hamnade i trädgården solandes med lite svalkande dricka =) Trevligt. Jobbade visserligen bara 5½ timme i dag men det känns värre än någonsinn, var kommer allt folk i från? :P Ont i benet har jag fått med, det var nog de där extra 5 minutrarna vi la till på rundan som satte sig i benet  :(

Nu ska jag strax i väg på kalas. Min kusin Amelia blir 13 i dag! Grattis Grattis!














Varför är sommargäster så otrevliga?



Sitter i soffan och pustar ut efter en jobbdag, dagen gick snabbt som bara den. Så här mycket folk har det inte varit på evigheter. Massa sommargäster har det med börjat komma, kan nog inte komma på en enda som är trevlig. Varför är det så? I dag hade vi en som snodde 7 påsar bröd. Störda folk det finns! Hon var nog också sommargäst ;P Det finns säkert dom som är trevliga med, jag har bara inte träffat på någon, än.

I dag tänker jag inte promenera något alls, så Loka får allt vänta med att göra något till kvällens träning  :P Var bara ganska nöjd med träningen i går, långt i från bra! Ute i spåret tog Maj-Britts lilla hund både pinne, leksaker och en vinkel bra. Lite strul på slutet men vi var lyckliga ändå! Försökte sedan hjälpa henne så gott jag kunde med lite lydnad inne på klubben. Hon var nöjd iaf =D

Tårtan vi ska mumsa på i kväll!  =)












Ingen rubrik.



SÖNDAG: Super härligt väder. Tillbringade förmiddagen i en solstol i Mjällby, men efter bara efter två timmar började mina soleksem komma =(  Trist. Kan bara tänka mig hur illa det kommer att bli när vi åker till Tunisien. Bara till att plocka fram solkrämen med faktor 50+ :P  Det blev också en film, pizza och godis med Rebecca och Andreas. Knepig film som jag inte kommer i håg namnet på bara :P

MÅNDAG: Blir det inte heller för mycket gjort kan jag inte tänka mig. Morgonpromenad, beställa tårta. Sen ska jag spåra lite med min "elev".  Och i kväll blir det lydnadsträning och då passar jag lite elakt på att överlämna städningen i lägenheten åt gubben min. Börjar bli riktigt nervös nu. Har två elittävlingar redan nästa vecka. usch, det var för tidigt. Men vi får väl se detta också som en träning men ändå hoppas lite på att det går vägen ;)

Hamnen i Västranäs.












Lördagen.



Vaknade som vanligt tidigt av att rummet var superljust! Började dagen med en morgonrunda i det härliga vädret på berget med Anna. Vad duktig jag känner mig, orkade att springa hela rundan. Efter det åkte jag och gubben min till lägenheten och skrubbade toaletten, köksluckorna och bar en massa tunga lådor. Puh, svettigt värre :P Sedan tog vi det lite lugnt och solade lite på gräsmattan. Loka tyckte nog mest att vi skulle kastat bollen, som knappt hänger i hop, lite mer för det peps en massa från henne :P


Blev inbjuden till Anna nu i kväll. Så först hem till henne och sedan utgång i Karlshamn.

Och så här ser jag ut i kväll.



Och ett par bilder från kvällen måste jag ju med ta med ;)



Bild från Emelies blogg













Nu har den kommit.



Måste först passa på att slänga in ett super GRATTIS till Carina och Hjalmar som i dag blev uppflyttade till högre klass spår!! Trippeltårta på tisdag då?! ;)

Beställde faktist en baddräkt för ett tag sedan och nu har den kommit =)

Love it.











Äntligen.



Så nu har jag bommat igen affären för dagen. Härligt att kasta sig framför tvn, får se vad som finns där. Till det blir det lite mys med älsklingen, vindruvor, naturgodis och lite cocacola, som jag lustigt nog börjat gilla nu på gamla dar :P Nej, kvällen blir nog inte mer spännande än så, men det räcker efter en lång dag med massa människor.

Trevlig kväll =)











Fredag 240409 11:06.



Härligt härligt =) Först en morgonpromenad med mamma och hundarna och sedan har jag hunnit att sola och läsa i boken en hel timme! Denna boken tar ju dubbelt så lång tid som de andra :P Måste upp och göra mig i ordning för jobbet alldeles strax. Cyklar i dag med =) Så duktig sååå.











Min vanliga otur.



Tyckte det var jättebra att jag fick hoppa in och jobba extra i dag och så blir det så här fint väder. Man kan ju sola redan nu utan att frysa ihjäl. Jag och Loka har iaf varit ute på en härligt varm runda =) Får väl ta vara på den timmen jag har kvar innan jobbet nu.

Tänkte att jag skulle vara lite duktig i dag och cykla till jobbet. har blivit inspirerad av så många ;)












Nu är den är vår!



I dag fick vi äntligen tag i vår blivande hyresvärd och vi fick lägenheten =) Whiii!!! Första juni kan vi börja flytta in.

Var uppe och tränade innan i dag, det mesta går väl som väntat men undrar verkligen om vi kan få apporteringen klar i tid. Den är inte riktigt bra ännu.

Nu ska vi fortsätta att titta på Mumien.

Trevlig kväll!  =)










Lek på basebollplanen.



Lille Gismo följde med så det var lika bra att de fick busa av sig på basebollplanen innan vi gick rundan.















God morgon God morgon.



Vaknade av solen som tittade in genom fönstret vid 6 tiden, sovit lite till och från sedan dess. Om en timme blir det morgonpromenad med mamma och Zorro, efter det måste jag ner till lägenheten och fortsätta att flytta lådor. Bara de tunga kvar nu.  Hoppas vi får den nya vi var och tittade på =)

Senare i dag tänkte jag träna lite rutan och apportering. Får se om hon gör det. *hoppas* Gör det gör hon säkert men om hon gör det bra är en annan fråga :P Sedan är det spårning med min "elev". Kanske kan titta när hon tränar lydnad i kväll, spännande att se hur det går för dom där.

Blomman älsklingen fick av mig i går, där blev han lite smått överraskad ^^













Tisdag.




Efter min och lokas morgonrunda som vi faktist sprang runt i dag *stolt* tänkte jag att jag skulle göra ett försök till att sola. Gick himlans bra, efter 5 min hade solen ersatts av ett par moln, så det vara bara till att gå in igen. Lite smått uttråkad gick jag ner och lockade håret. Måste ju vara fin när man ska jobba :P  Kanske titta lite på hem till gården, se vad jag missat där. Helt lagt av med att titta på tv mitt på dagen, men nu kanske det blir ett litet undantag.

En kopp av det nya fruktiga teet.












God morgon.



Varit uppe en stund nu, kan iinte sova när det är så fint väder. Strax ska vi ta oss en morgonpromenad. kan behövas efter all glass i går =D Superhärligt!! Tralllallalalalaaaa!!! Nu får vi koncentrera oss på lydnadseliten, debuten där går av stapeln om bara en månad eller så =S Aningen tidigt kanske, men det kanske går bra. Vem vet, vem vet?

I dag måste jag ta tag i lägenheten och flytta alla lådor, iaf några av dom. Tur att allt är nerpackat iaf. Sen är det den jobbiga städningen  kvar med, skura ugnen och massa annat sånt.

I går tittade vi på en lägenhet och jag blev alldeles kääär =) Tror det blir DEN.


Telefonbilder från promenaden.













Yes Yes Yes Yes Yes Yes!



Åkte på tävling i Karlshamn tidigt i morse, började bra med full pott i spåret =) Inte riktigt nöjd med lydnaden med vi kunde ändå skrapa i hop till UPPFLYTTNING och en andraplats =D Elit nästa!

Ett stort grattis till Malena och Annie som i dag klarade appellen i spår!!




Detta firas med glass såklart och lite godis.












Dagen.



I dag var det mammas och Carinas födelsedag. Grattis Grattis. Vi började med att köra ner till skåne, Ingelstad kalkon, för att äta middag med Roberts föräldrar och delar av hans släkt, innan hans föräldrar begav sig utomlands. Kalkon, ingen jättefavorit, men omgivningarna på vägen dit och hem var jättefina. Sen körde vi hem till Mjällby och grattade min mamma tillsammans med delar av min släkt. Nu sitter vi här, tittar lite på TV och är nervösa inför morgondagen, iaf jag och Loka.

Dagens klädval.







Och så bilder från Mjällby.

















Jobbedag.








Lite uppletande och kryp nu på morgonen. Gick ganska så bra men inga 10:or direkt *suck* Måste ner till storstaden nu innan jobbet och fixa en liten present till mamma som fyller hela 44 år i morgon. Tråkigt att behöva jobba en sån här dag när solen skiner och det verkar bli varmt med =)











Tjollahopp!




Nu i eftermiddag har jag varit och städat lite i lägenheten, så kom tanten som ska ha den och fick lite papper och annat. Sen gick vi och tittade på en annan lägenhet. Och tro det eller ej, jag gillade den faktist, lite. Vi har ett par till att titta på nu i helgen. Så vi får väl se vilken det blir.

Sitter och dricker lite underbart gott iste i väntan på att älsklingens pappa ska komma hem så att vi kan äta. Blir sallad och revben =)















Tosdag.



Sicket väder vi har fått. Blåser som bara den och kallt är det med, var tog solen vägen?
Tränade i morse kl 9:00. Kjell var där och skulle kommendera lite. Kommer absolut att nolla både kryp och frammåtsändande på söndag. Men då har jag iaf fått känna på hur det är i en sån här tävling. Malena fixade hoppet med bara tankekraft :P Hennes lille söte son var med också, misstänker att han inte riktigt gillade mig. Blir nästan lite sugen på en egen, men jag vill ha en rosa!!

Körde "hem" och hann precis vika i hop lite tvätt så ringer mamma och vill att jag ska följa med till Ekohallen. Så jag åkte med henne och min syster dit, köpte lite schampo och naturgodis, trevlig liten utflykt  =)



 












Ingen kommentar.



Spåret gick ju som sist ungefär =( Det känns bara slött och dant :P



Maj-Britt och Kickan spårade på.





Malena och Annie.












Nu har den kommit!














Onsdag: Tandläkarbesök.



Som att det inte räckte med veterinären i går så skulle jag till tandläkaren i dag. Lägga en halv förmögenhet på att få reda på att jag måste dit igen och lägga en hel förmögenhet på att laga ett hål :P jag som måste köpa nya däck!!

I eftermiddag  är planen att först träna lite lydnad och sen ett spår. Faddra lite också, får de om hon har gjort lite hemma denna gången. Tur att hunden kan ändå :P


Sitter nu och äter lite på en supergod müsli jag hittade i går =)














Ska man våga sova?



Veterinärbesöket gick ju bra. Bölden skulle tydligen läka av sig själv, så vis du är Karin ;P Men det känns alltid bäst att ha det kollat ordentligt. Hon är ju trots allt det bästa som finns!! Sen var det bara till att köra till jobbet hur mycket det än tog emot, när jag hade jobbat en timme höll jag på att dö av magont :( Åkte hem och vilade och kom tillbaka, jobbigt men det gick. Vad ska man göra när ingen annan kunde stänga i dag...

I går natt hade jag... ja jag vet inte riktigt vad det var jag sysslade med. Vaknade av att älsklingen höll fast mig så jag knappt kunde få luft. Tydligen hade jag börjat skrika så in i nordens, väckte hans föräldrar med :S Skrek i över en minut men det kommer jag inte i håg mer än att jag har ont i halsen.

*haha* så jag skrattar åt det nu.
Vågar man somna i kväll utan att komma in i samma dröm!!?














Tisdag: Veterinärbesök.



Strax bär det i väg till veterinären för att få Lokas bula/böld undersökt. Tur att jag fick tid så snabbt, så vi kan få det överstökat. Så typiskt att sånt här ska hända när det snart är tävling, bara 5 dagar kvar nu *!!!*

Spårade med Malena i går och jag ska inte skylla på henne att spåret gick som det gick ;)
Det var Loka och jag som inte riktigt var så noga, vi missade en jättebit av spåret, ILLA! Missade två pinnar, det börjar bli en vana nu tycker jag >( Får se om hon ska få vila fram till tävlingen eller få ett spår till.












Lite bilder från påskhelgen.










Syskonen Kallenberg













Grattis.















Vilken härlig dag.




 











Påskgodis.













Årets första grillning!



Ganska härlig dag får jag säga. Fint väder! Trevliga kunder! När jag kom hem hade gästerna anlänt och påbörjat maten =) Hoppa ur jobbarkläderna och ta plats i uterummet. Maten blev supergod, älsklingens egna hemmagjorda potatissallad , kyckling och grönsaker på spett *mums* Kvällen avslutades på Altona, med en långpromenad hem i skyhöga klackar.















Fredag 22:37




Efter en mysig stund i solen i Mjällby med saft och ett par mackor var det dags för middag i stan. Ett litet kalas för Carina som nästa vecka fyller 50. Samma dag som min egen lilla mamma. Sitter här alldeles proppmätt efter allt godis och tårta...

En liten påskoutfit.

















Fredag.



Spåret gick bra för Maj-Britt i dag med, börjar misstänka att hunden kunde spåra redan innan ^^ Mitt och Lokas spår gick inget vidare. Hon missade två pinnar och slöade. Men det får man väl förstå när hon inte har ätit på fyra dagar =(  Sista tabletterna i dag, YES!

Suttit ute i det härliga vädret och solat ett par timmar nu, läst lite i boken. Snart kommer väl älsklingen hem så att vi kan ut och promenera lite.


 













Tappar tänder.



God morgon. Nej nu kan jag inte sova mer, vågar inte :P Drömde att jag tappade mina tänder, dom faller ut en efter en utan att det blöder och jag tydligt känner smaken av flisorna. Drömmer detta ibland, men i bland så är det ögonen som ramlar ur :P

Har hört en massa olika om vad det betyder att tappa tänderna: att man är rädd för att bli gammal,  tappa status, förlust av förmågan till beslutsam handlingskraft, att utseendet blivit förstört? Men jag tycker bäst om denna: och det är att man står inför en positiv förändring i sitt liv. Hoppas att det stämmer ;)

Nu ska jag snart till Sofia och fixa mina naglar, verkligen på tiden nu.









Påsktårta.



Jobbat i dag, första morgonen på ett tag nu, blev utskälld av ett par kunder. Fattar inte att folk inte kan tänka sig lite för innan de öppnar sin stora mun. Framför allt kan ingen av våra kunder läsa heller, de tar fel på varor och dess pris, de luktar illa och och och!!! Nu har jag väl klagat tillräckligt för i dag!?  :P

Chefen bjöd på en fin påsktårta mums













Nu är den beställd.








  


 

 

En tripp till storstaden.




Efter morgonpromenaden och lite städning i lägenheten hämtade vi upp Tobbe och Victoria och körde in till Kristianstad. Fikade lite och gick runt i affärerna. Dagens inköp blev en apport och en massa godis till Loka i form av kovom och grisssvansar. Var helt inställd på att fixa en ny telefon i dag, men den var slut i rosa  =(

Nu ska vi ut till Mjällby, äta middag och sedan städa på Elektra. Ska se om jag kan ragga upp lite folk till frammåtsändandet också. Måste ta tag i det, tävlingen närmar sig med stormsteg, nervös  :S













En bild från i går.



 




Nytt i bloggen.




Så här fint har min syster fixat i min blogg =)

I dag blev det en lång morgonpromenad och därefter massa städande i lägenheten. En massa lådor nerpackade. Nu väntas det en massa städning också. Lite sorgligt. Men vi hittar nog någon annan snart! Lite störigt bara. Nu när vi har flyttat så blev alla de jobbiga i huset vräkta. Typiskt med, om vi bara inte hade haft så bråttom :P


I kväll blir det träning och mitt allra första klubbmöte.


Vi plockade ner väggdekorationen, Loka ser inte så road ut :P



So empty.                                                                                   Lokas priser nerpackade.





Titta vad vi kan.



Apportering med dirigering.

Så här ser det ut än så länge, snart kan vi det!






Måndag.




Dagen började med en härlig morgonpromenad och sen åkte vi ner till Hörvik för att räfsa löv hos Roberts farmor. Sen var jag på berget och försökte lära  Maj-Britt lite spår, hoppas jag kunde förklara så att hon förstod. Hunden spårade iaf på som bara den =) Orolig helt i onödan. Efter det körde jag upp på klubben och tränade lite på rutan och frammåtsändandet. Tog en massa kort på de andra när de tränade agility.

Sitter nu här och väntar på att resten ska komma hem från fotbollsträningen.



 











Just me.







Bride Wars.





Älskar den =D



Lite bilder från dagen.



Hämtade först Rickard och sedan åkte vi till Entré i Malmö, åt lite frukost och sedan gick vi i lite affärer. Hittade inte så mycket, en klocka och ett par blå chinos. Men det var en trevlig dag. Får se vad vi hittar i morgon då vi ska ta en sväng på Novalund.

Sedan åkte vi hem och solade och fikade lite på ängen här bakom deras lägenhet. Kännde lukten av korvgrillning, luktar så gott. I dag hade det varit perfekt väder för lite grillning. Men det får väl bli något annat lite enkelt i kväll.

Gubbarna sitter bänkade framför TVn, fotboll, vad annars!?

Och så tog vi såklart en massa massa bilder =)

 
 
 
    






Morgonmys.



Myser lite med min favorit av systerns ena marsvin nu på morgonen. Hon har nämligen skaffat sig två stycken nu på gamla dar :P Vilka minnen det väcker , hade en liten svart Hugo när jag var liten =) Så söt. Nästan så att man blir lite småsugen!

Hoppas att min syster och hennes kära sambo vaknar snart, är lite smått sugen på lite frukost. Sen kör vi till Malmö för lite eller rättare sagt massa shopping =)






I Lund.



Nu har vi varit i Lund hela eftermiddagen och kvällen. Ätit lite sallad och tittat på TV. Precis skjutsat i väg sista lasset, fylletaxi i kväll! Får väl hämta dom med i natt antar jag. Så här sitter jag, Gismo och de två marsvinen och myser med en påse godis, hade egentligen behövt sova efter alla mardrömmarna i går natt.

I morgon ska vi spendera dagen i Malmö och så blir det väl en runda till IKEA om systern själv får välja :P







Fredag.



I dag  har vi varit på klubben och tränat, härligt väder i dag med. Hela 11°. Kjell var uppe och gav mig lite tips. Det gick faktist bra, tyckte han med =) Han ska få komma innan tävlingen med och kommendera mig. Och så har jag dammsugat, så duktig jag var, men som den typiska klumpeduns som jag är så trampar jag på Lokas märgben och ramlar rakt in i elementet med dammsugaren och skrapar knäna, haha.

Nu ska vi snart ut i solen och läsa lite i boken och sola lite i vårvädret , sen i kväll beger vi oss till Lund och min syster yster, André och såklart min favorit Gismo.

  





Torsdag kväll.



Nu är Medium slut. Heltrött efter en lång dag på jobbet. Fattar inte riktigt vem det är som tänker när vi får så mycket frys att det inte får plats i frysarna?!

Tidigt i  morgon ska Kjell se om han kan lära oss lite frammåtsändande.






Vad tycker vi om detta?



 



Kapitel 27§2: Den som inte sanerar efter sin hund bötfälls med 1500 kronor. (Detta gäller även i skogen!! För det är ju inte mindre besvärande att kliva i bajs i skogen) 

Kapitel 27§3: Den som inte bär sanitetspåse synlig bötfälls med 500 kronor.

Kapitel 27§4: Vid upprepad förseelse av  §2 och §3 tre gånger beslagtas hunden. ( Har man hund och struntar i att andra kliver i bajset så är man ju inte lämplig som hundägare .)




Vill ha!







Promenad.



Nu har bilen blivit städad, tvättat ett par omgångar och varit ute på en härlig liten tur i skogen. Solen skiner så det är ju riktigt varmt =) 11°.

Lite senare blir det fika med Karin på klubben, kommendera henne lite. Tävling i helgen för henne och Fox.









God morgon.



Äntligen fint väder på min lediga dag =) Nu ska jag först äta lite frukost och påbörja boken sen får jag gå ut och städa bilen och gå en minirunda med Loka, fast jag tror att hon fixar längre.

Pratade lite med hon jag ska vara spårfadder till i går, himlans trevlig människa. Hoppas att jag kan lära henne något bra nu då. Ska bli spännande det här!!






RSS 2.0