Söndagens tävlingsresultat.



Allt var på topp. Härligt väder och Loka var pigg. Vi började bra och slutade urkasst. Men vi fick ett litet pris ändå.
Supernöjd med det vi fick poäng på, om hon bara hade gjort det andra med. Får se hur det går nästa helg, sen tar vi spåret ett tag och låter detta vara.

Resultatet.

Sittande i grupp: 9
Platsliggande: 10 =)
Fritt följ: 8
Gårutan: 8
Inkallning: 7
Rutan: 9 =)
Apportering m. dirigering: 0
Hopp: 9
Vittring: 0
Fjärr: 0

Summa: 186

Grattis Karin och Fox som fick sitt tredje förstapris och blev Lydnadschampion!! =)

















Efter detta solade jag en timme innan middagen med släkten hos mormor och morfar. Bad med hundarna och massa rabarberpaj =)

Bilderna har jag snott från systerns blogg, orkade inte ta egna i dag.













Ännu en dag har gått.



Efter en kväll med mycket dans cyklade vi hem och sov ett par timmar för att jag sedan skulle upp kl 07:00. Ut i skogen och skjuta lite åt rapporthundarna. Härlig start på dagen, sitta på en stubbe i skogen alldeles själv  :P  Ganska roligt att se något nytt. Kanske skulle prova på det. Efter det körde jag och gubben ner till glsaabåten med Loka och åt lite och sedan ner till Hörvik för att hälsa på Jennie och André. Vi gick en runda med hundarna och köpte glass. Och nu har vi precis ätit kyckling och sallad, ska snart bli film, Chucky. Jag är nog den enda som inte har sett den!

Så i dag har vi hunnit med ganska mycket. Till och med träna lite inför morgondagens tävling. Nu tycker hon att det är superkul  att springa till rutan, snabbt det gick att få upp intresset för den igen. Hoppas bara att det håller i i morgon.

En bild tagen av Ebba från i går.




Svärfars älskade blåregn.














Fredag.



Större delen av dagen har jag tillbringat tillsammans med min syster, likaså i gårkväll då vi var ute och fotade lite i min balklänning. Jättefina blev dom =) Hon har fler bilder i sin blogg. Ska lägga upp fler när hon har redigerat dem lite.

Tränade lite på rutan. Första skicket ställer hon sig utanför, jaja. Andra skicket också utanför men som jag lovat blev jag inte arg och gjorde det tills hon gjorde det bra och hon fick superbelöning. Får hoppas på det bästa på söndag.

Upp tidigt i morgon 07:00 för att sitta i skogen och skjuta åt raporthundarna. Får se om jag somnar på mitt pass  :P

Snart ska jag bege mig hem till Anna, korka upp vinet och ta ett par glas innan vi ska ner till Altona för mat och kanske utgång där efter.


Kvällens outfit.












Fly on the wings of love.






Foto: Jennie










För snygg för att jobba!



Det fick jag höra av min beundrare i dag. Härligt att ha en sådan!! En äldre farbror, 70+ och fd miljonär. Han brukar berätta en massa historier, han är så söt =) I dag kom han fram och sa att jag var alldeles för snygg för att jobba på netto =) Sådana kunder vill jag ha fler av!

Efter det blev gick allt utför, ett tag. Skulle träna lite med Annelie och Carina, fick jobba över så stackarna fick vänta på mig. Och precis när jag stack nycklen i dörrhålet kom jag på att jag inte räknat kassan! Full fart till klubben och frågade om de andra kunde vänta och sedan i väg till jobbet igen. Och vad händer, fattas pengar! Ännu mer tid går och man blir mer stressad. Aja chefen räddade mig där lite, får hoppas de hittar pengarna, hemskt när det händer. Så i väg och tränade lite ruta, apportering och ff. Ganska så bra, går bättre när det är folk runtomkring så att jag inte vågar bli arg :P

Väntar nu på gubben, vi ska till Mjällby för att äta tacos, systern hemma nu över sommaren =) tjoooo!

En bild som Malena tog i går på träningen.













Kunde inte hålla mig.













Stormig onsdag.



Har nyss varit uppe och tränat med Malena och nu känns allt riktigt bra igen. Det finns hopp för oss med. Som vanligt när vi ska träna har vi ju vädret på vår sida. NOT! haha Regnade och blåste som bara den, vår ruta såg lite mer ut som en boll när kantbanden blåste vilt. Men lite sol tittade det allt fram på slutet =)

Läste ut min bok i går, riktigt bra, kunde inte slutaa läsa och nu är den slut =( får se om jag lyckas hitta en annan spännande bland svärmors alla tusen böcker.

NU: Hem till gården

Lokan den lilla knäppisen måste då alltid räcka ut tungan :P

 
 














Måndag.





 











Bra för pälsen!



Sitter här, har tråkigt och väntar på slöegubben som bara vill sova hela tiden. Väntar naturligtvis på en morgonpromenad. Men rastlös som jag är kommer jag nog att gå själv, snart.

Fick ett hett tips av en kund. Han har hundar som han ställer ut annars hade jag nog inte lyssnat så noga ^^ Fiskoljetabletter skulle göra hundars päls fina. Och jag provade, hon tycker inte bara att det är gott att knapra i sig de äckliga fina gula kapslarna utan det fungerar faktist =) Efter bara några dagar märker jag skillnad i pälsen. Inte för att hon hade ful päls innan men den är supermjuk nu. Tycker jag iaf =)

Kanske skulle prova dom själv? Kanske håret blir superfint!













Lördag.



I dag blev det först en oväntad morgonpromenad och sedan körde vi till Kristianstad med Tobbe och Victoria. Shoppade lite och gick runt sen hamnade vi på Max. Chillicheese och en jordgubbsshake. Efter allt detta blev det en tur till Hörvik för lite mer fika och då kikade solen fram ett par minuter =)  Får se vad som händer i kväll...














Fredag.



I dag händer det väl inte allt för mycket. Sitter just nu och sorterar och raderar alla mina bilder. Inte lite det. I eftermiddag blir det jobb till stängning.

Ett stort GRATTIS till André som i dag blir hela 23 år gammal.












Today.


Solade ett par timmar på förmiddagen och under tiden tog Loka sönder ännu en av sina nallar, bomull över hela gräsmattan. Så söt hon är när hon sliter ut bomullen...

När vi kom till Mjällby år vi först lite lunch och sedan, jag måste vara sjuk eller något, klippte jag hela gräsmattan! Med en handgräsklippre!! haha Där blev de överraskade. Träning =) Nu har vi precis ätit lite kaka. Ut och hoppa på mattan igen.

Tillbaka i stan bänkade vi oss framför tvn och tittade på Mjällbymatchen, fast jag tittade mest på publiken och åt vindruvor ^^ Själva matchen intresserade mig inte så värst, men jag satt där hela tiden ut. Älsklingen budade på ett par objektiv till mig, men vi fick inte något av dem. Bara till att försöka igen... Mysigt med lite regn såhär till sängdags,


















God morgon.



Härligt väder! =)  Snart dags för en morgonpromenad och sen sola lite =) I eftermiddag bär det av ut till Mjällby.












Kärlek vid först ögonkastet.













Onsdag 200509.



När jag inte är anmäld till någon tävling så går träningen himskans bra, men nu. AAA. Jag är så arg på henne. Tänker inte prata med henne på hela dagen, som ett tjurigt litet barn  :P Säger jag höger går hon vänster, säger jag sitt så blir det ligg, allt tvärtemot vad jag vill! Måste avreagera mig lite, får väl ge mig på en pall på jobbet :P


Sitter och tittar lite på klänningar. Ska på bröllop i augusti så får väl börja leta nu innan man får fullt upp med massa annat. Det finns ett par fina på asos.com jag sitter och funderar på...

I eftermiddag blir det jobb till stängning igen.













Tävling.




Är med och tävlar om en fotografering =)

Läs mer HÄR.



I dag blir det...



... bara bilder från morgonen för nu ska jag ut och sola innan jobbet!  =)













Måndag morgon.



Gårdagens 9 timmars jobb var snabbt överstökade, kul att jobba med dom där man kan dela allt rakt av, blir inte lika jobbigt då, bara mycket roligare.

Det ser ut till att bli ännu en turdag nu när jag är ledig, inte en enda gnutta sol på himlen! Lite mys med regn ändå. Men jag och Loka som skulle ta tag i träningen i dag. Har börjat tröttna lite =( Vi får se hur vi gör...

Ute och tränade för en stund sedan, kryp med svängar :s ruta och apportering och nu känns det lite bättre, gick överraskande bra. Har inte tränat sedan tävlingen. Får se när nästa tävling dyker upp! Snart hoppas jag, ska se om jag kan komma med på hemmatävlingen ändå.

Älsklingen slutar tidigt i dag iaf =) kanske vi kan åka och titta på ett köksbord till lägenheten, om två veckor så är den vår. Härligt, kunna ha lite ordning på alla saker som nu bara ligger överallt. Skrynkliga kläder i lådor och i högar på golvet :P

Två månader kvar till värmen i Tunisien =D













Dagen i bilder.



I kön till glassbåten... de ser inte så nöjda ut ^^



















Känd från jobbet.



Efter många om och men hittade jag till butiken i Olofström. Lyckades med att låsa alla de 100 dörrar de hade. Trevliga kunder var det med, kanske kan bero på att det bara var hälften av de vi har här hemma. Det var tre stycken som kände igen mig, började prata om hur olika butikerna var. Lite roligt var det.

I dag har det blivit en morgonpromenad och ska snart ut och se om det går att sola lite. Nähä, molnigt som vanligt, strax ner till stan för att leta present till min broder som fyller 13. Grattis! I eftermiddag blir det kalas hemma i Mjällby. Och ett Grattis till Emma som i dag fyller 23 och min farbror som blir en mycket gammal man på 43 år.













Fredag.



Härligt att kunna sova lite längre i dag, men tyvär inte hela natten =( det hade varit guld värt om man kunnat göra det. Bara slappa nu fram tills jag ska ta bilen till Olofström. Stänga där i kväll. Hjälp! Vet inte ens var det ligger! haha Det ska bli spännande detta. Omväxling förnöjer säger man ju.

Loka lekte lite i maskrosorna nu på morgonen, eller det kanske är mer förmiddag.









































Nytt läge.



 
Ingången till vår nya lägenhet =) Våra fönster de två till höger på 2:a vån.














Onsdag är det i dag.



Efter 30 minuters cyklande, började kl 07:15, fick jag mina naglar fixade av Victoria. Tackar för att jag fick slita dig ur sängen! ;) Sedan hann jag sola en timme innan jag åter igen överfölls av moln. Packade in allt och där står älsklingen med baguetter, lite fika så blir man på gott humör igen. Och en film. En lite mysig eftermiddag. Kvällsmat i Mjällby blev det, med paj som efterrätt! Fick släpa mig bort och städa, suck.  Tråååkigt. Nu planerar jag att ge bort min onsdagssyssla till min syster! om hon vill ha det?

Nu, efter ett trevligt långt samtal med Jenny, sitter jag framför Rent hus med en påse ostbågar medans gubben är på Mjällbymatchen.


Lite bilder på mig "hemma" i Mjällby.












Tisdag.



Under vår morgonpromenad stannade Loka och sniffade på en pinne, en spårpinne. Liknar en av våra gamla bort tappade pinnar. En pinne rikare =)

Hann precis med att sola i en halvtimme innan molnen kom och förstörde allt. Så nu städar jag lite innan Hem till gården börjar och efter det iväg till jobbet. Har varit duktig i dag, bara ätit tre ostbågar :P Men dagen är lång, får se om jag kan hejda mig på jobbet när godis och kakor svischar förbi på bandet i kassan.













Veckan börjar uselt!



Vi skulle ju spåra i dag så jag tänkte att jag skulle träna lite apportering först, det gick åt skogen! jaha, så gick vi ut spåren och allt var frid och fröjd :P Påsläppet var ingen höjdare, redan där hade hon hjärnsläpp, fattade inte vad hon sysslade med. Hon hade inte nosen i backen en enda gång. Visade henne spåret och vad händer, jag ramlar! Med blod i handen och ett skrapat knä fortsätter vi en bit. Jag ser en pinne men hon skiter fullständigt i den. Jaha, sen bara virrar hon och fortsätter långt långt åt fel håll, detta var nog första gången jag tog bort henne från spåret! =( AAAerg, vad är det med henne? Malena tog resten av mitt spår sedan för hennes Annie hade kommit in i en annans spår för hon hittade pinnar som inte var deras. Och i mitt spår fanns då två slutpinnar, hur många folk har lagt sina spår där tro?

Funderar på att inte träna alls denna veckan, blir bara så sur på henne.

Lite torn blev iaf både byggda och rivna =)













Helgens tävlingsresultat.



Det gick inget vidare någon av dagarna men vi hade iaf tur med vädret :P jag var ju förberedd på det värsta så jag blev inte jättebesviken. Men det är alltid tråkigt när det inte går som man vill. Visst blev det en liten förbättring dag två då vi bara hade två nollor i stället för tre :P Men som jag sa redan innan jag startade, jag var nöjd om jag fick 100p =) Nu har vi provat på det iaf. Nästa blir inte förrän i juni. men vi ska inte ge upp, vi ska minsann visa dom att vi med kan, så småning om...

Kristianstad 8/5

Sittande i grupp: 9
Platsliggande: 9
Fritt följ: 9
Gårutan: 7
Inkallning: 8,5
Rutan: 0!!
Apportering: 6
Apportering med hopp: 0!! Jag kastar apporten långt långt långt bort, så detta var mitt fel, bara mitt!
Vittring: 0!!
Fjärr: 8,5

Summa: 179 = Helkassa! :P

Karlshamn 10/5   Har inte varit med om slöare hund!!!

Sittande i grupp: 9
Platsliggande: 8
Fritt följ: 8,5
Gårutan: 8
Inkallning: 7,5
Rutan: 0!!
Apportering: 0!!
Apportering med hopp: 7
Vittring: 8
Fjärr: 5

Summa: 187,5 = Inte lika kassa som första gången men fortfarande helkassa!


GRATTIS Karin och Fox till ert andra förstapris =) Whooa!

Några bilder från Kristianstad får det bli fast det inte gick bra, bilder är ju så roligt.



Och så ett par bilder från dagen. Med Karin och Fox på pallen. Och så några bilder när vi kom hem, härligt solsken så vi solade och fikade en massa.















My dear tomato.



Hittade världens sötaste tomat på jobbet i dag. Var bara tvungen att kidnappa den. Den väger 0,5 kg!!! =)




ha ha =D Den hade vi roligt åt på jobbet. Bara jag som tycker att den ser ut som ett hjärta! Sen blev det middagsmys hos mamma och pappa. Får väl se hur tävlingsresultaten ser ut i morgon, kanske bättre än i går *hoppas*

Grattis Annelie och Chippen som blev upprlyttade till högre klass spår i dag *tjoohoo*










Try them, you'll become fans too.



I går provade jag och gubben pancakemixen jag köpte. Med massa sirap på. Supergoda! Så goda att jag var tvungen att göra en omgång till nu på morgonen till frukost =) Ska nog köpa upp ett lager. 

- Try them, you'll become fans too -


I dag var det ju meningen att man skulle vara lite duktig och promenera, men med min förkylning som smög sig på mig tror jag att jag stannar inne mesta delen av dagen. Måste bara ut ett par svängar för att träna lite ruta och apportering, momenten vi helt säkert kommer att nolla :P Aja men vi får se det som ett dyrt träningspass! Någon ska ju vara sämst så vi bjuder på den.

En bild från förra veckas vårväder =)












Här ska det vara en jätterolig rubrik!



Träningen. Sen blev det lite värmande dryck och en liten kaka i värmen.





Malena och Annie





Tyckte att vi behövde lite mer motion efteråt, spec för att få bort den där kakan :P , så det fick bli ett spår. Missade en pinne. Suck, det gör hon alltid, så tråkigt.
















Regnigt och trist.



Skulle ju upp och träna lite inför tävlingen nu på morgonen, regnet öser ner =( Men tror jag trotsar och tränar ändå, vi behöver ju det trots allt!!  En springrunda blir det kanske med efteråt om inte sällskapet avskyr regnet allt för mycket!? ^^ 

Resten av dagen ägnar jag åt en bok...













En bild som bara måste få vara med.




FOTO: Evelina Gustavsson



En trevlig dag i regnet.



Körde in till storstaden för att träffa Emma och när jag går förbi en gubbe utanför BK så vad ser jag!? Jo han står och kissar, där rakt fram på BK. haha så äckligt! Jag är med om rätt mycket ändå, fast kanske inga jättepositiva händelser :P
Vi hade en trevlig dag iaf, härligt att se henne =) Fikade, shoppade och pratade massa skit.

I kväll blir det, jag vet måste sluta, chips och dipp till underbara Dr HOUSE!!

Suddiga mobilbilder...mitt hår har en tendens att alltid vilja vara i ögonen :P



och lite av det inhandlade.





Klänningar...↓













Klumpig eller bara otur!?



Aargh vilken dag på jobbet i går, inte nog med att allt folk haffade mig innan jag ens hade hunnit på börja det jag skulle göra så välter jag först kundkorgar över hela golvet! Tur att ingen kund stod i närheten, denna gången :S   Hela kön skrattade åt mig, men det bjuder jag väl på...

Körde ut vår vagn med skräp på lastbryggan för att kasta det , parkerade den där för att hämta ett spokärl som var lite för långt bort, hinner knappt hoppa ner på marken förrän jag känner något på axeln. Tänker  vem f** är det som slår mig :P haha Så har den tunga vagnen med massa skräp i rullat och som tur var halvt om halvt fastnat på trappräcket men resten av vagnen får jag ju i huvudet och hadtaget i axeln. Lite gammal yoggi i huvudet har väl aldrig skadat :P Tur att ingen såg det för då hade de väl skrattat ihjäl sig!! Men AJ vad ont det gör i dag! Kommer att få ett rejält blåmärke :(

Ska strax börja röra på mig, ut med Loka och fixa till mig för en förmiddag med Emma i stan.

Så här blått är det inte ute i dag.











Många långa.






Jag är vaken.



SÖNDAG: Jobb & Vaxning. Efter en hel jobdag på härliga jobbet styrde jag bilen mot Jennys hus. Hadde låtit håret på benen urk :P växa sig en bit långt, kanske pga lathet vem vet! Då kom Jenny på den brilianta idén att vaxa mina ben! Så efter alla filmer där de skriker så de håller på att dö, skrek jag ju redan innan hon hade gjort något alls :P Skrek de symboliska skriken i början men sen var det ju överraskande nog inte så farligt så detta får hon fixa fler gånger!!

 Jenny in action =)





MÅNDAG: Träning & jobb.
Härligt att vakna idigt och veta att man inte börjar jobba förrän kl 14! =D Massor av tid till Lokas träning nu på morgonen. Snart snart....

Usch, nu efter dagens träning känner jag verkligen att vi inte borde vara anmälda till helgens tävlingar. Vi kan det inte!!! Paniik!

I morgon kör jag in till Kristianstad för att träffa min Emma, har inte sett henne på år och dag, minst :P Lite fika och lite shopping såhär mitt i veckan är alltid trevligt.











Lördagen.



Uppe tidigt tidigt och tog en promenad i det gröna. Efter halva biten möter jag trevligt nog Kina och Ida och får sällskap med dom resten av rundan. Trevlig med lite sällskap. Efter en stor skål med frukt tar jag och älsklingen cabben in till Kristianstad för att fika med hans klasskompis André och Elin.

Snart ska vi till Mjällby för torsk på mammas vis =) mums!

Me today.



Dagens goda inköp, 50% =D












Nallemasakern.















Härliga fredag.



Jag och Loka var uppe tidigt, gick runt i skogen lite tills de andra vaknade sedan blev det en långpromenad följt av solning =) Härligt härligt! När det blev som varmast hade jag somnat i solen. Inte så bra kanske men varmt och härligt! Älsklingen tvättade bilen och körde oss runt lite sedan ner till stan där vi köpte en varsin glass på glassbåten.

I kväll blir det grillning.



















Vimmelbilder från kvällen.



I brist på fantasi och helt slut efter jobbet fick det bli en favorit i repris, klänningen användes för tredje gången  ;)























RSS 2.0