Lillknasen.









 


Äntligen måndag.



Äntligen måndag och lite ledigt, det är illa om folk säger att man ser trött ut!
Dagen får börja med en blåbär/apelsinsmoothie följt av tvätt och städning. Hoppas jag hinner klämma in två träningspass med, och inte bara fika i väg tiden i kväll, även om det är trevligt det med =)












 


 


Fredag.



I morse var vi ute och spårade, alla pinnarna hittade trots att hon virrade en massa. Bara Chailatten som fattades ;) Vittringen fixade hon också alldeles utmärkt, trots att vi inte gjort det sen förra tävlingen för tre månader sedan. Riktigt överraskad! Härligt!
 
Efter det var det bara att byta om och så hämtar jag och robert upp Rebecca och kör in till Kristianstad, fikar lite och sedan var det dags för övningen inför modevisningen. Jag var riktigt nervös och kommer att bli ännu mer nervös nästa helg men kul var det och hoppas på att det kommer att bli minst lika kul nästa helg med publik :)

Middag och sedan hoppa i säng, måste vila inför den jobbiga jobbhelgen.













Lite nytt.



I dag har vi äntligen fått ett litet rum i källaren där vi kan ställa alla lådor, äntligen fri golvyta! Var med mamma i stan och hittade ett litet kakfat, kär =)

Snart kommer Karin och då blir det pannkakor med jordgubbar, banan och grädde =) Mums!













Picknick.



I går blev det en mysig picknick vid slottsudden. Mackor, sallad lite vin och avslutningsvis en film, En ung Jane Austen.
Väldigt trevligt, tack för kvällen! =)

Loka ska vara med på alla hörn, som tur var hittade hon en stubbe som höll henne sysselsatt näst intill hela picknicken. Ja, föruto då Ebba skickade ut henne för att hämta en and, vilken tur att uppdraget misslyckades. Inte för att jag tror att hon vågat ta i en, min lille fegis.

Fler bilder finns på Annas blogg =)
 












En mycket liten Loka.




3 månader och nyhämtad. Så liten hon var =)












Måndag.



Nu är jobbhelgen över, bara i kväll med sen är jag ledig hela veckan =) Ska bli skönt. Det firar gubben och jag i kväll med film, chips och dipp.  

Massa träning med Loka i veckan, tävlingen närmar sig med stormsteg. Liksom modevisningen, scenskräcken bara växer! Den helgen blir inte lätt :P

Bilder från Tunisien.












Nya skor.















Det går inte att komma hem utan ett lejon.



Nu sitter vi här framför tvn, gubben och jag. Har precis kommit hem från ett besök på IKEA med mamma och mormor. Ett måste när man är där är ju att köpa ett nytt lejon till Loka. Av någon konstig anledning går det alltid sönder när André kommer på besök ;P Men nu fick hon en söt kanin nalle/filt med, kunde inte låta bli att köpa den till henne. Annars köpte vi ingenting särskillt, hittar mer saker i farmor och mormors källare nu för tiden :)














Om man inte har något bättre för sig.



Fjantar bara runt nu i väntan på Ebba och Louise som ska vara mitt sällskap i kväll på bion. Eller kan man ju buda på tre par skor på tradera och sedan undra varför när man vunnit?!













Onsdag morgon.



Nu har jag och Anna varit ute i skogen. Det var ju meningen att vi skulle springa, men inte lätt när Loka springer in i benen med stockar och vassa pinnar. Inte heller med tanke på min dåliga kondition. Bättring!

Vila en stund och sedan träna lite, har ju anmält oss till ett par tävlingar som börjar närma sig nu. Hoppas vi kan klara vårt championat innan året är slut =)

I kväll blir det bio med Ebba, The proposal. Får hoppas att den är så rolig som alla säger att den är.













Nytt i lägenheten.



Hos mormor och morfar hittade jag en gammal oljelampa. Blev kär direkt. Mormor fixade nytt glas till den och så blev den min =)  Vi har även fått en stor byrå av Roberts farmor. Behövdes verkligen, vi vadar fortfarande i bananlådor :P

Under morgonpromenaden som jag delvis sprang *duktig* var det alldeles för mycket höst, både på marken och i luften.




Och så en bild från i går då vi var i Sandvik och badade med hundarna. Fotot har jag snott från min systers blogg, tur att alltid någon av oss har kameran med oss =)















Bröllopstider.



Då var vi hemma från en helg på Gotland där vi såg Henrik och Sofia Munkhammar vigas i vackra i S:t Nicolai Ruin i Visby med mottagning på Gumbalde golf och gårdskrog, där vi även bodde. Synd att vi inte hann med glassbaren med en massa Ben&Jerry´s :(
 
Längtar efter min lilla trollunge nu så kör snart ut till Mjällby för att se om hon är hel eftter helgen med Zorro och Gismo  ;)






















Frankly my dear i don't give a damn.



Nu har jag och Anna precis avnjutit fyra timmars filmtittande med massa godis och vin.  Innan i dag var jag i Kristianstad en sväng med Ebba och Anna där blev det lite grann inhandlat. Bland annat en ny jacka som är tänkt att jag ska ha när jag tränar med Loka, men vi får se. Den kanske plockas fram lite mer än så.  Såklart måste man ju gå inom och köpa lite choklad i chokladaffären ;)

I morgon bitti bär det av till Gotland för bröllop.













Det ska vi fira...



...med pankakor med sirap och kall mjölk!

När jag var på väg ut i morse för promenaden med Anna så kom det ännu en tekniker som Telia skickat. Men denna lyckades faktist ordna det och det på bara ett par timmar, knappt bara. Kunde de inte tänkt på det för två månader sedan!?

Anna skulle först hjälpa mig lite med uppletandet, tur att när vi skulle visa lite hur det gick till gick det inte alls :P Det får vi allt jobba mer på. Nu får vi ju ta tag i detta och anmäla oss till en tävling också. Får se var det bär av härnäst.

Min syster och André har blivit kändisar. De är minsann med i det nya numret av SOLO.  Så ett litet grattis till dom.





Spåra aldig i klänning, det resulterar bara i brännmärken =(











Minigolfare.



Minigolf blev det med Anna och Ebba i går, och vem kom sist som vanligt om inte jag! 

I dag fick jag helt oväntat jobba lite extra. Var faktist roligt i dag =)  Härligt när jobbet är kul. En vända till Kristianstad med gubben, hittade en klänning och köpte pannkaksmix. Mums =) Och nu i kväll träning, allt gick fint förutom inkallningen. Men det löser väl sig.














Söndag.



Det blev inget IKEA i dag, i stället efter en lång morgonpromenad begav jag och gubben min oss till mormor och morfar. Blev bjödna på lite mat och Loka fick bada lite. Det bästa hon vet, bada och pinnar. Dök gjorde hon också, med huvudet före från bryggan :P Tossiga lilla unge.

I kväll blir det minigolf, får hoppas på massa bilder där med =)















Fy Telia.



Två månader och fem samtal senare har vi änu inte fått något internet, ILLA! Riktigt trött på det. Så får väl passa på nu när vi är i Mjällby för lite mat. Med Telia kommer vi väl aldrig få något internet heller. Ska det vara så här? Ska det verkligen vara så här?  Måste väl snart kontakta Sverker för att det ska hända något  :P

Bara massa jobb i veckan, ett par träningar har vi väl klämt in men det är inte så roligt att träna själv.
I torsdags gjorde vi en liten utflykt till Listers huvud. Gubben min, systern och André. Klart Loka var med och låg och gnagade på pinnar. Vi hade lite kycklingsallader, chips och dipp med oss. Kubbspelet var såklart också med men de läskiga korna stoppade spelet innan det hade börjat. Vi fortsatte i Mjällby med badminton och film i stället, lika roligt det =)

I går skulle jag och Anna ner och ta en drink efter jobbet var det tänkt. Likt filmstjärnor gled vi in på Altona i våra fina klänningar och så är det stängt. Jaha, då var frågan vad vi skulle göra härnäst. Det fick bli en massa prat om hur "allt var bättre förr" till lite skitgubbespelande.  Får lägga upp en bild på våra fina men inte så goda vattenmelonsdrinkar en gång i framtiden när internet finns ;P

Bilder från utflykten, bilder tagna från lilla systeryster =)







Och ett par bilder från kvällens tillställning hos mamma och pappa i Mjällby. Kräftorna och räkorna fick mest agera modeller åt mig, äta dom går ju inte för sig :P





Semesterlåten som man fick höra varje dag vid poolen och på kvällarna i Tunisien, det finns en dans till med :P : zaama zaama











RSS 2.0