Nu......tänkte jag ta mig friheten att planera lite inför Skottlandsresan! =)


Söndag morgon.Ligger i soffan i Lund. Alla sover och jag är vaken som vanligt. Snöstorm ute, blir inte skoj att köra hem i. Finns lite äppelpaj kvar, duger som frukost!? Får väl bli en sväng i affärerna nu när vi ändå är här, man vet ju aldrig när vi dyker upp här näst, eller hur Jennie?! :P

Lite bilder från för förfesten i går. Ville inte ta med lilla kameran...
I Lund.En tripp i Lunds stad och på Nova, noll fynd :P Nu blir det lita kaffe och Andrés äppelpaj, sen inflyttningsfest hos Rickard.

God morgon.Varit ute på en snabb liten runda med Loka i hamnen, snart väntar en lång jobbdag igen.Här var det minsann inte kallt =)

Tisdag.Nu har jag precis kommit hem från en svinkall runda på berget med Loka och Zorro. Inte bra för min förkylning och hosta det känner jag!
Sherlock Holmes.Måndag.Härligt med en dags ledighet nu, ska inte göra någonting alls jobbigt =) Lite promenad med Loka, städa och så hämtade jag min "clownkjol" ^^ Den ser lite smått rolig ut men det ska väl gå att göra någonting av den med.

Så klart är det bilder på Loka.


Äntligen......är helgen slut! Efter 13+9 timmars passen nu i helgen är jag heeeeelt slut. Trodde nästan att jag skulle dö :P

Nu blir det en sallad med mumsigt thaimarinerat kött från jobbet och Pirates of the Caribbean At World's End.
Promenadbilder.Torsdag.Ett litet mellanmål efter jobbet innan promenaden med Loka =)
Onsdag.Nu har vi varit duktiga och tränat i dag med. Kanske om vi lyckas hålla i gång nu så slipper vi köpa champinjoner på burk ;P Blev slite smått avundsjuk på Karins fina tavla! =)
Knasungen.

Tisdag.Fick hoppa in och jobba i dag, känner att jag helst hade stannat i sängen. Halsen är inte alls bra i dag. Efter jobbet hoppas jag att jag orkar ta tag i Lokas träning, nu har vi inte tränat sedan innan snön... nästan. Det märks verkligen på henne! Jobbiga unge ;P

En av Annas bilder från i går.Måndag.I dag har jag och Anna haft en trevlig bilfärd till Ängelholm. Hoppas hon samtycker, lite övning inför Skottland kanske ;)

Hos Evelina möttes vi av hennes överlyckliga hund Esko, sminkade till mig så gott vi kunde och sedan begav vi oss ut i kylan. Fint när den nyfallna snön hade lagt sig på vassen och isen. På vägen hem blev det McDonalds...

Hoppas på lite roliga bilder nu!

I kväll...Lite middag och nu mys framför Tvn, Scream 2 börjar ju snart ;P

I morgon hämtar jag Anna och sedan beger vi oss till Ängelholm för lite fotografering. Får se hur det går utan min alldeles egna MUA ;) I will miss U!
Jan. 17, 2010Vaknade nyss upp av en vidrig sur stank, Loka andades på mig! I går hade hon tydligen snott alla mina vindruvor.

Det ser ut till att bli en mycket blåsig och kall dag och känner absolut inte för att ge mig ut på någon promenad. Kryper nog tillbaka i sängen strax.

I går bjöd Anna på en massa god mat, precis som väntat. Lite frågelekar, mitt och Ebbas lag vann, precis som vi förutspådde under vår promenad. Men måste nog säga att Ebba var den smartaste i vårt lag ;P Vi vann den mycket goda Tobleronetriangeln! Min hals avgjorde sedan att jag skulle stanna hemma, hoppas att ni andra hade en fortsatt underbar kväll in the city!? Jag och gubben bäddade ner oss och tittade på Sommaren med Göran.

Fokus var inte riktigt där den skulle på alla bilder, men det är nog inte meningen på fest :PSkogspromenad med Ebba.
Dagen började med en skogspromenad med Ebba och nu blir det lite mackor framför TVn. I kväll blir det examensfest hos Anna. Förväntar mig mycket god mat! ;)
Favoritbilder från Manchester.

Nytt tillskott i familjen.

Scones och smoothies.Naglarna fixade och sedan begav jag och Loka oss till Jenny i hennes nästan nya lägenhet i Karlshamn. Där blev vi bjudna på scones, te och smoothies. Tittade på TV och spratade lite skit ;)

Strax kommer mormor & morfar, farmor & farfar och mamma & pappa för lite kvällsfika för att fira en lite för sen födelsedag för mig.

Mobilbilder fick det bli...
Kameralös.Då har jag sålt min älskade lilla kamera för att förhoppningsvis hitta en lite bättre. Sökandet är i full gång. Hoppas bara att jag hittar "den rätta" innan vi ska till Skottland. Känns lite tomt ;P

Nu städas julen ut, granen som barrar bara man tittar på den blir äntligen klippt i bitar och stoppad i svarta plastsäckar =)

I eftermiddag blir det pulkaåkning med Anna, såklart med varm Oboy och ostmackor.
Onsdag.


 


 


Resan är bokad!!


Karin & Fox.Jan. 2, 2010

Dec. 31 2009 Happy New Year!

RSS 2.0