Picknick med Ebba.Efter jobbet åkte jag och Loka ner till Ebba. Vi tog en promenad och fikade längs vägen i det fina vädret medans Loka mördade stockar och pinnar för glatta livet. På väg till baka råkade vi trampa igenom snön, djupa hål upp till knäna. Vi fick nästintill krypa där i från :P Det måste ha sett skoj ut!

Nu blir det massa sallad och lite pasta till det. Hoppas på något bra på TV i kväll.

 


Kommentarer
Postat av: Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]

Haha man är ju så otroligt olika. Jag har ju jobbat på det dagiset du skrev i mer än 4 år. Jag tivdes som tusan. Jag jobbade ju på Cofee house 2007 men jag trivdes inte alls med det jobbet. Så tur man är olika!Nej för tusan, jag har köpt en sån liten. Det blir riktigt bra bilder jämfört med när man bygger en egen. =)Tack för länken, ska kolla in den. Hade med velat gå någon kurs. Dock någon som är lite mer utmanande!

2010-03-03 @ 20:14:19
URL: http://ladyjenny.blogg.se/
Postat av: Ebba

Fick inte spritflaskan vara med?! :)

2010-03-03 @ 20:50:00
Postat av: Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]

Oj 3 år!? Då förstår jag att du är trött på det. Men trivs du med att jobba i affär eller du vill göra något annat?Jag har lärt mig allt själv. Pillar med kameran och provar olika saker. Sedan har jag kontakt med ett par fotografer som skulle plåtat mig när jag va yngre så dom ger mig lite tips och sådär =)

2010-03-03 @ 21:18:59
URL: http://ladyjenny.blogg.se/
Postat av: Anna

jasså du.. nu gick alltså till baka ;)

Puss o kram!!

2010-03-04 @ 19:36:15
URL: http://hjarterdam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0